Genoten van heel veel nieuwe smaken. Elk gerech...
Genoten van heel veel nieuwe smaken. Elk gerecht met een zeer aangenaam bijpassend wijntje. Wij vonden het heel klassevol. Iedereen die iets exclusief wil, raden we zeker dit restaurant aan!
Heel lekker. We hebben enorm genoten. Dessert met Nutella smaak, super lekker kaas en Kobe vlees
Vriendelijke bediening, zeer lekker eten. Er wordt bovendien rekening gehouden met aangeven van wat we liever niet op ons bord krijgen. We denken er aan om geregeld terug te komen.
Excellent menu, chaque plat était fin, délicat et original, nous avons adoré! Le chef et son équipe mettent tout leur coeur pour que la dégustation soit parfaite. Ce restaurant est à recommander.
Vriendelijke ontvangst. Prijs-kwaliteit van de lunch zeer ok! Verrassende smaken en mooie variatie van groenten. Het dessert was subliem.
Nous adorons nous rendre dans ce restaurant. Le service est impeccable avec des gens super sympas et passionnés. Le menu est parfait : très original avec des produits de saison bien sélectionnés. C'est une surprise quand nous découvrons le menu et nous ne sommes jamais déçus. Le dessert (St Honoré façon du chef) est une tuerie. Le chef (Cédric) est une perle gastronomique. Nous reviendrons
Plats raffinés et recherchés de A à Z! Service et cadre parfait. Petit bémol, le prix des boissons.
Du début à la fin du repas que d’agréables découvertes. Des patrons amoureux de leur métier on y reviendra.
Fijne ongedwongen ontvangst en bediening Zeer lekker en mooi gepresenteerd, een echte smaakbeleving