Beoordelingen van Nata

100 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
100 beoordelingen
datum score
Jo
Datum restaurantbezoek: 19/04/2018
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere maaltijd, vlotte bediening, vriendelijk...

lekkere maaltijd, vlotte bediening, vriendelijk onthaal, goede prijs kwaliteit.. dus 10/10 en aan te raden! Dank U! JB

johan
Datum restaurantbezoek: 09/04/2018
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede prijs-kwaliteit. Vriendelijkheid....

Zeer goede prijs-kwaliteit. Vriendelijkheid. Erg lekker gegeten. Goed geprijsde Muga Reserva.

Jean-Pierre F.
Datum restaurantbezoek: 07/04/2018
Jean-Pierre F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, de bediening vriendel...

Het eten was heel lekker, de bediening vriendelijk en er werd rekening gehouden met onze wens om een tafeltje aan het raam te reserveren.

Carina
Datum restaurantbezoek: 01/04/2018
Carina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening....

Vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening. Zeer lekker eten. Han het zeker promoten aan vrienden!! Aanrader.

Martine D.
Datum restaurantbezoek: 22/03/2018
Martine D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuk kader, goed gezelschap & lekker eten met...

Leuk kader, goed gezelschap & lekker eten met goede service

Caroline F.
Datum restaurantbezoek: 17/02/2018
Caroline F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zaten met ons groepje apart. Lekker , snelle...

Zaten met ons groepje apart. Lekker , snelle vlotte bediening

joost
Datum restaurantbezoek: 15/02/2018
joost beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

wij waren wat te vroeg en werden afgeblaft wij...

wij waren wat te vroeg en werden afgeblaft wij vroegen enkel water en er werd aangedrongen om toch maar wijn te nemen lang moeten wachten om nog wat frieten bij te krijgen

Bart S.
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
Bart S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Lekker eten, rustige sfeer, vriendelijke bedien...

Lekker eten, rustige sfeer, vriendelijke bediening.

Ann
Datum restaurantbezoek: 06/01/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Om 12u30 is de daglunch al "op",raar want dit...

Om 12u30 is de daglunch al "op",raar want dit is pas middag toch!? We zagen iedereen rondim ons bediend worden,ook warme gerechten, maar moesten meer dan 1u wachten op suggestiegerecht en kwamen zo later op onze afspraak. Men moet dit melden dat dergelijke gerechten meer tijd vragen zo kan je evt veranderen van keuze. Was zo geen leuke retour naar heimat en zal er geen volgend bezoek meer zijn,spijtig

placeholder
Magda
Datum restaurantbezoek: 16/12/2017
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bij ieder bezoek gevariëerde keuze - telkens...

Bij ieder bezoek gevariëerde keuze - telkens mooie suggesties aangeprezen - steeds kwalitatieve wijn en vriendelijke en vlotte bediening.

datum score