Beoordelingen van Nata

87 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.3
87 beoordelingen
datum score
Chantal M.
Datum restaurantbezoek: 10/12/2017
Chantal M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Algemeen goed menu service kader prijs...

Algemeen goed menu service kader prijs

Guido
Van Acker
Datum restaurantbezoek: 27/11/2017
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We komen hier al verschillende jaren en telkens...

We komen hier al verschillende jaren en telkens voldoet het restaurant aan onze verwachtingen

Ann-Sofie
Decaluwe
Datum restaurantbezoek: 25/11/2017
Ann-Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, altijd vriendelijke bediening,...

Lekker eten, altijd vriendelijke bediening, vlotte service

Dirk V.
Datum restaurantbezoek: 22/11/2017
Dirk V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

carpacio 1 blaadje sla garnaalkroket zonder...

carpacio 1 blaadje sla garnaalkroket zonder peterselien harzerug zurige smaak vacuum over tijd ( ken de smaak ben slager) smeus met garnaal t e melkachtig niet afgekruid 130 euro teveel

luc b.
bostoen
Datum restaurantbezoek: 19/11/2017
luc b. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening met zeer korte wacht tijden...

vlotte bediening met zeer korte wacht tijden eten mag misschien iets warmer hebben

Hilde V.
Datum restaurantbezoek: 09/11/2017
Hilde V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlugge bediening en vriendelijk...

vlugge bediening en vriendelijk

Katrien
Vanderbeke
Datum restaurantbezoek: 05/11/2017
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ruime keuze aan gerechten. Voldoende plaats...

Ruime keuze aan gerechten. Voldoende plaats tussen de tafels in restaurant. Een gezellig kader. Er was wel een vergissing bij de voorgerechten maar het werd direct in orde gebracht. Bij het hoofdgerecht hadden we beiden een kroketje die niet voldoende gebakken was, anders was er niets op aan te merken.

[anonymous]
Vandriessche-De Winne
Datum restaurantbezoek: 07/10/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk personeel,vlot bediend,heel verzorg...

Vriendelijk personeel,vlot bediend,heel verzorgd en aan een betaalbare prijs.

Luc V.
Vindevoghel
Datum restaurantbezoek: 10/09/2017
Luc V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden ontvangen overeenkomstig onze verwach...

We werden ontvangen overeenkomstig onze verwachtingen en hadden een aangename avond.

Pieter Jan V.
Verstraete
Datum restaurantbezoek: 06/09/2017
Pieter Jan V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ik was met de rolstoel en onmiddellijk werd...

Ik was met de rolstoel en onmiddellijk werd voor mij een geschikte zitplaats vrij gemaakt. Dat gebeurt niet overall en dat vond ik top!

datum score