Beoordelingen van Nata

176 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
176 beoordelingen
datum score
Geert
Beoordeeld op: 10/03/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het onthaal was warm en echt. En zo was ook...

Het onthaal was warm en echt. En zo was ook het gekozen gerecht. Warm en fijn van smaak. Een tien voor de zaak! (uit: Rijmen zonder te slijmen)

Luc
Beoordeeld op: 05/03/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal - rustige, vlotte bediening...

Vriendelijk onthaal - rustige, vlotte bediening - lekker eten aan betaalbare prijzen - wij gaan zeker nog terug !

Jessie
Beoordeeld op: 18/02/2020
Jessie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Rustig kunnen zitten op het bovenverdiep. Zowel...

Rustig kunnen zitten op het bovenverdiep. Zowel ik als men vader vinden het beneden wel gezelliger zitten. Eten was goed!

Adelheid
Beoordeeld op: 17/02/2020
Adelheid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik had telefonisch gereserveerd en duidelijk...

Ik had telefonisch gereserveerd en duidelijk vermeld dat we voor de ' middaglunch' kwamen. Toen we op het afgesproken uur aankwamen, was er geen lunch meer verkrijgbaar en werden we genoodzaakt à la carte te eten. Jammer, omdat ik het zeker vermeld had en de lunch kwaliteit/prijs altijd een topper is! Om het 'ongemak' te compenseren kregen we een soepje aangeboden. We kozen daarna voor een 'suggestie' (rivierpaling) en werden verder heel correct en vriendelijk bediend. Nata blijft onze favoriet op de Grote Markt van Kortrijk. De volgende keer vraag ik wel nog eens extra om twee lunches apart te houden...

Antoine
Beoordeeld op: 16/02/2020
Antoine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een smakelijk Valentijnmenu en vlotte en vriend...

Een smakelijk Valentijnmenu en vlotte en vriendelijke bediening

Georges
Beoordeeld op: 27/01/2020
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

Christiaan
Beoordeeld op: 20/01/2020
Christiaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangenaam, voor herhaling vatbaar...

Heel aangenaam, voor herhaling vatbaar

Hendrika
Beoordeeld op: 08/01/2020
Hendrika beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een zaken lunch, we hadden maar 1 uur...

Het was een zaken lunch, we hadden maar 1 uur om te lunchen en alles verliep heel vlot en we konden op tijd weer vertrekken. De lunch zelf is een faire prijs voor wat we voorgeschoteld kregen, fijn netjes en vooral heel lekker .Er is tevens een keuze tussen een voorgerecht of een soep met een hoofdschotel!

Chantal
Beoordeeld op: 05/01/2020
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader vlotte bediening eten lekker...

Gezellig kader vlotte bediening eten lekker prijs kwaliteit correct

Harry
Beoordeeld op: 26/12/2019
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, aangenaam kader en lekker...

Vlotte bediening, aangenaam kader en lekker eten

datum score