Beoordelingen van Nata

94 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
94 beoordelingen
datum score
joost
Cottyn
Datum restaurantbezoek: 15/02/2018
joost beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

wij waren wat te vroeg en werden afgeblaft wij...

wij waren wat te vroeg en werden afgeblaft wij vroegen enkel water en er werd aangedrongen om toch maar wijn te nemen lang moeten wachten om nog wat frieten bij te krijgen

Bart S.
Sabbe
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
Bart S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Lekker eten, rustige sfeer, vriendelijke bedien...

Lekker eten, rustige sfeer, vriendelijke bediening.

Ann
Vanelslander
Datum restaurantbezoek: 06/01/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Om 12u30 is de daglunch al "op",raar want dit...

Om 12u30 is de daglunch al "op",raar want dit is pas middag toch!? We zagen iedereen rondim ons bediend worden,ook warme gerechten, maar moesten meer dan 1u wachten op suggestiegerecht en kwamen zo later op onze afspraak. Men moet dit melden dat dergelijke gerechten meer tijd vragen zo kan je evt veranderen van keuze. Was zo geen leuke retour naar heimat en zal er geen volgend bezoek meer zijn,spijtig

placeholder
Magda
Baert
Datum restaurantbezoek: 16/12/2017
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bij ieder bezoek gevariëerde keuze - telkens...

Bij ieder bezoek gevariëerde keuze - telkens mooie suggesties aangeprezen - steeds kwalitatieve wijn en vriendelijke en vlotte bediening.

Bart S.
Sabbe
Datum restaurantbezoek: 16/12/2017
Bart S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Vriendelijke bediening, lekker eten, en wat...

Vriendelijke bediening, lekker eten, en wat opviel, een heel rustige sfeer ; geen obers/diensters die gejaagd heen en weer lopen.

PATRICK
LIPS
Datum restaurantbezoek: 13/12/2017
PATRICK beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Lekker en correct qua prijs....

Lekker en correct qua prijs.

Chantal
Moerman
Datum restaurantbezoek: 10/12/2017
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Algemeen goed menu service kader prijs...

Algemeen goed menu service kader prijs

Grietje B.
Bruynooghe
Datum restaurantbezoek: 06/12/2017
Grietje B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aanbod van seizoensgercht. Vriendelijke bedoen...

Aanbod van seizoensgercht. Vriendelijke bedoening stijlvolle aandacht voor ons als klant.

Guido
Van Acker
Datum restaurantbezoek: 27/11/2017
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We komen hier al verschillende jaren en telkens...

We komen hier al verschillende jaren en telkens voldoet het restaurant aan onze verwachtingen

Ann-Sofie
Decaluwe
Datum restaurantbezoek: 25/11/2017
Ann-Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, altijd vriendelijke bediening,...

Lekker eten, altijd vriendelijke bediening, vlotte service

datum score