Beoordelingen van The Lab - Social Club

40 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
40 beoordelingen
datum score
Camille
Beoordeeld op: 19/10/2020
Camille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super vriendelijk en mega lekker !!...

Super vriendelijk en mega lekker !!

Nathalie
Beoordeeld op: 10/10/2020
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige sfeer!! Lekkere coktail!! Machtige...

Gezellige sfeer!! Lekkere coktail!! Machtige hapjes

Joyce
Beoordeeld op: 09/10/2020
Joyce beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Great vibes, full house but didn't have to...

Great vibes, full house but didn't have to wait for our food. Cocktails are made with love. We will repeat!

placeholder
Joyce
Beoordeeld op: 19/09/2020
Joyce beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Great vibe / Great food / Amazing Cocktails

Best Cocktails in town, best vibe (loungie/relax), best & biggest nacho's & great Latin American/Spanish Tapas

placeholder
Debby
Beoordeeld op: 07/09/2020
Debby beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aanrader

Gezellig zitten, heerlijk aperitieven!

wendy
Beoordeeld op: 21/08/2020
wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The food is amazing!...

The food is amazing!

Niek
Beoordeeld op: 24/07/2020
Niek beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst, zelfs met wonderbox-bon...

Vriendelijke ontvangst, zelfs met wonderbox-bon. De corona-proof formule werd volledig uitgelegd. Gezellige sfeer, eenvoudig maar lekker eten, lekkere coctails. Kortom een aanrader!

Bo
Beoordeeld op: 15/07/2020
Bo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel erg vriendelijke bediening. Super toffe...

Heel erg vriendelijke bediening. Super toffe sfeer, en eten om letterlijk en figuurlijk je vingers bij af te lekken!

Anissa
Beoordeeld op: 08/07/2020
Anissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Cocktails gevraagd zonder alcohol en we kregen...

Cocktails gevraagd zonder alcohol en we kregen cocktails met alcohol, na dat we dit hebben gezegd kregen we wel een cocktail zonder alcohol. Soft tacos die zo hard gebakken waren dat we ze niet konden plooien of ze braken...

Ruben
Beoordeeld op: 08/07/2020
Ruben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Friendly service and good food. Corona measurem...

Friendly service and good food. Corona measurements were also handled well.

datum score