Beoordelingen van The Lab - Social Club

61 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
61 beoordelingen
datum score
Michelle
Beoordeeld op: 02/09/2021
Michelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, heerlijke tapas & lekke...

Vriendelijke bediening, heerlijke tapas & lekkere drankjes. Mijn lievelingsplekje in Kortrijk.

Inge
Beoordeeld op: 21/08/2021
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige, hippe hotspot...

Gezellige, hippe hotspot

Indira
Beoordeeld op: 15/08/2021
Indira beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijke bediening. Goede...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Goede muziek, heerlijke sfeer!

Pieter
Beoordeeld op: 08/08/2021
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening....

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. Wijnglazen worden goed vol gedaan :) de cheesy jalapeno nacho’s zijn een echte aanrader.

Ben
Beoordeeld op: 08/08/2021
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker eten, gezellig interieur en vriend...

Super lekker eten, gezellig interieur en vriendelijke bediening!

Sandrine
Beoordeeld op: 24/07/2021
Sandrine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Tof concept! Heel lekker en vriendelijke bedien...

Tof concept! Heel lekker en vriendelijke bediening.

Dennis
Beoordeeld op: 24/07/2021
Dennis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Echt lekker...

Echt lekker

AnnSophie
Beoordeeld op: 17/07/2021
AnnSophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We moesten ongeveer 45 minuten wachten op de...

We moesten ongeveer 45 minuten wachten op de hapjes 'to share' bij ons aperitief. Daarna nogmaals 1u wachten op het eten, toen brachten ze voor 3 van de 4 mensen aan onze tafel het hoofdgerecht. Voor de 4de persoon werd het hoofdgerecht pas gebracht nadat de andere 3 tafelgenoten al klaar waren met eten en na herhaaldelijk vragen om dit ontbrekende gerecht. We moesten ook herhaaldelijk vragen naar bestek wat tot 2 keer toe niet gebracht werd. Jammer dat alles zo chaotisch verliep want wat we kregen van eten was wel lekker.

placeholder
Lucy
Beoordeeld op: 11/07/2021
Lucy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

I loved the cocktails and the ambience of this...

I loved the cocktails and the ambience of this place is very nice, but the waitress was asking constantly if we wanted to order something else, wanting to cleaning dishes that we were still consuming. The place was not full, so if it is necessary to leave before certain hour, or if there are some specifics that have to be followed during your time in the bar, it would be great to specify that during the reservation or by the time you arrive at the bar.

Emma
Beoordeeld op: 09/07/2021

Geweldig! Super lekker eten en heel vriendelijk...

Geweldig! Super lekker eten en heel vriendelijk personeel De sfeer en het interieur is gezellig en rustig. Het enige probleem was dat we het niet meteen vonden. De naam van het restaurant konden we niet meteen terugvinden op de voorgevel of het terras Maar het restaurant springt er zeker uit met de lichtjes, planten, houten tafels en stoelen Met 2 hadden we de €27 deal gekozen en we hadden meer dan genoeg. Wat overschot van de gerechten hebben we meegekregen naar huis. Ook de virgin cocktails met aardbei waren overheerlijk Aangeraden door een collega en ik vertel het zeker nog door !!

datum score