Beoordelingen van Sir Kwinten

16 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
16 beoordelingen
datum score
placeholder
Nina
Beoordeeld op: 18/10/2019
Nina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ongelooflijk op alle niveau's

Altijd een super service, top wijnkaart en het eten is fantastisch. Op vraag of het menu kan aangepast worden naar vegetarisch is er nooit een probleem. Zelfs vegan is geen issue. Verdient zeker een ster!

Myriam
Beoordeeld op: onbekend

Fantastisch, ... verdient zeker een STER !...

Topklasse restaurant ... alles is perfect brood, wijn, bediening, magnifiek terras, GEEN opmerking te maken ... prijs/kwaliteit onovertrefbaar ! Dit zijn geen zotte prijzen ... Hou dit zo !

Hugo
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goede keuken, voor de tweede keer... De...

Zeer goede keuken, voor de tweede keer... De vriendelijkheid echter was ondermaats. Met drie copieus gegeten, gezellig gebabbeld wat de tafeltijd wat deed uitlopen naar de zin van de ober die nog weigerde een koffie te schenken, maar de nota was dan ook een paar honderd euro's. Een met geweld achter ons dichtgeslagen deur deed ons voornemen niet meer terug te gaan. Spijtig

Hilde
Beoordeeld op: onbekend

Een resto waar het 'in de week' ook leeft;...

Een resto waar het 'in de week' ook leeft; gezellige drukte en toch je eigen privacy. Lekker gegeten, waar voor je geld. Spijtig van de Mojito, en dus ook van de gini erin, het origineel is zoveel beter! :-) Maar verder OK!! Zeker aan te raden.

Faat
Beoordeeld op: onbekend

Al voor de 2e keer in dit restaurant gaan eten...

Al voor de 2e keer in dit restaurant gaan eten met een zakenrelatie. Zeer goede keuken, licht maar super lekkere gerechten en combinaties, een aangenaam kader en een zeer goede bediening met vakkennis...voor herhaling vatbaar! Juiste verhouding prijs kwaliteit!

marnik
Beoordeeld op: onbekend

Wij gaan er regelmatig en de laatste maanden...

Wij gaan er regelmatig en de laatste maanden is de goede kwaliteit er een constante. Het is er meestal rustig tafelen. Dat maakt dan ook een vlotte bediening mogelijk. Lekker eten voor een correcte prijs.

Inge
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijk gegeten, echt super. Heb het lunchmenu...

Heerlijk gegeten, echt super. Heb het lunchmenu gekozen maar hoofdgerecht vervangen door de Mechelse koekoek met ricotta, spinazie, champignons en gebakken asperges. Echt super. Hier kom ik zeker nog eens terug.Heel mooi aangekleed, maar wij waren er op de middag en op 1 koppel na alleen in het restaurant. Dat maakt de sfeer iets killer.

Francky
Beoordeeld op: onbekend

Lekkere en eigentijdse keuken. Grote porties....

Lekkere en eigentijdse keuken. Grote porties. Ruime wijnkeuze alsook smaakvolle wijn per glas. Vlotte bediening.

Philippe
Beoordeeld op: onbekend

Cuisine excellente. Service sympa. Vins agréabl...

Cuisine excellente. Service sympa. Vins agréables. A recommander. Accessible facilement malgré les travaux !

Filip
Beoordeeld op: onbekend

zeer professionele bediening, lekker eten,...

zeer professionele bediening, lekker eten, en een zee aangename sfeer. Zeker een aanrader.,zeker de seizoensmenu met aangepaste (royale) wijn is de moeite waard

datum score