Beoordelingen van New Mexico

959 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
959 beoordelingen
datum score
Beoordeeld op: 12/03/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en dat is toch wel het belangr...

Zeer lekker eten en dat is toch wel het belangrijkste als je op restaurant gaat! Ook leuk dat er speciale dingen zijn zoals de tortillawrap met banaan en kaas die verassend lekker was, zo kan je eens iets eten wat je nooit eerder gegeten hebt!

Sandro
Beoordeeld op: 12/03/2020
Sandro beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename sfeer, lekker eten as always, en...

Aangename sfeer, lekker eten as always, en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Astrid
Beoordeeld op: 12/03/2020
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuke inrichting, goede bediening en lekker...

Leuke inrichting, goede bediening en lekker eten! De prijs was misschien aan de hoge kant voor wat we kregen.

Anouck
Beoordeeld op: 08/03/2020
Anouck beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is altijd lekker! Zeker één van mijn...

Het eten is altijd lekker! Zeker één van mijn favoriete restaurants in Leuven. De nieuwe inrichting prachtig.

Guy
Beoordeeld op: 08/03/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

N’a 20 jaar klant het nieuw pand is super en...

N’a 20 jaar klant het nieuw pand is super en altijd lekker eten het was weer supergezellige avond thanks

Alex
Beoordeeld op: 07/03/2020
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prachtig vernieuwde zaak, en het was al zo...

Prachtig vernieuwde zaak, en het was al zo geweldig. Blijvertje.

Tom
Beoordeeld op: 07/03/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Even lekker als het altijd geweest is en het...

Even lekker als het altijd geweest is en het kader is nu nog mooier! Keep it up! Een zaak met een hart!

PETRA
Beoordeeld op: 06/03/2020
PETRA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten, vriendelijke bediening in een...

lekker eten, vriendelijke bediening in een mooi Interieur. Gezellige sfeer. Wel wat koude tocht van de deur die telkens openging.

Magda
Beoordeeld op: 05/03/2020
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de nieuwe locatie is prachtig en gezellig het...

de nieuwe locatie is prachtig en gezellig het onthaal zeer vriendelijk het eten smakelijk en lekker de bediening zeer professioneel een avond die ons deugd heeft gedaan!

Jenny
Beoordeeld op: 04/03/2020
Jenny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker zoals altijd. Het vernieuwde...

Het was lekker zoals altijd. Het vernieuwde interieur is mooi. Ik had wel liever 6 tortilla’s bij mijn Fajitas.

datum score