Beoordelingen van Barba

280 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
280 beoordelingen
datum score
Niels
Beoordeeld op: 09/05/2021
Niels beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer lekker + zeer vriendelijk personeel....

Zeer lekker + zeer vriendelijk personeel.

Annelies
Beoordeeld op: 09/05/2021
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was heerlijk!...

Het was heerlijk!

Yvan
Beoordeeld op: 09/05/2021
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

openingsdag van de horeca na vele maanden is...

openingsdag van de horeca na vele maanden is al een pluspunt , dan de voortreffelijke bediening met het lekker eten ....ook een proficiat voor de invulling van de regelgeving ivm Corona !

Caroline
Beoordeeld op: 09/05/2021
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was gezellig ingericht voor de maatregelen....

Het was gezellig ingericht voor de maatregelen. Er was voldoende ruimte tussen de tafels, dekentjes voor als het echt wat kouder werd en overdekt. De service was uitstekend en het eten perfect zoals altijd! Ik apprecieer het ook, zoals elke keer, enorm dat de chef mijn schaal- en schelpdierallergie in acht neemt en een aanpassing maakt. Zijn zelfgemaakte boter op basis van zeewier was deze keer een echte verrassing! Wij kijken er al naar uit om opnieuw te komen!

kris
Beoordeeld op: 19/10/2020
kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Klasse ingrediënten/gerechten a een betaalbare...

Klasse ingrediënten/gerechten a een betaalbare prijs. Bovendien mooie porties a la carte en een wijnkaart met heel gevarieerde referenties van overal ter wereld. De bediening is tevens top.

Paul
Beoordeeld op: 14/10/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vanaf binnenkomst tot vertrek, alles was erg...

Vanaf binnenkomst tot vertrek, alles was erg goed. De bediening, het eten en de sfeer. Wij komen zeer zeker terug!!

Annemie
Beoordeeld op: 14/10/2020
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, gezellige setting, goed personeel!...

Lekker eten, gezellige setting, goed personeel!

Karo
Beoordeeld op: 14/10/2020
Karo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende service, heel verfijnde smaken,...

Uitstekende service, heel verfijnde smaken, oog voor detail, ik blijf terugkomen.

WILLEM
Beoordeeld op: 14/10/2020
WILLEM beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer goede kwaliteit, acceptabele prijs, ondank...

Zeer goede kwaliteit, acceptabele prijs, ondanks de drukte een vriendelijke bediening. Als het menu er vaker zou wisselen dan zouden we ook vaker hier eten.

Rita
Beoordeeld op: 09/10/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zoals altijd top, heerlijke smaken en verfijnde...

Zoals altijd top, heerlijke smaken en verfijnde gerechten; van aperitiefhapje tot en met de zelfgemaakte koekjes bij de koffie. Ook het zelfgemaakt brood vind ik steeds een echte meerwaarde. Een dikke pluim voor de kok en het hele team, want ook de bediening is helemaal in orde

datum score