Beoordelingen van Barba

134 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
134 beoordelingen
datum score
An
Beoordeeld op: 19/02/2020
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Keer op keer zijn we zeer tevreden. Aangename...

Keer op keer zijn we zeer tevreden. Aangename ontvangst. We kiezen steeds voor het lunchmenu en dit heeft ons nog nooit teleurgesteld. We worden elke keer verrast door de lekkere combinaties en verfijnde presentatie.

Ivette
Beoordeeld op: 19/02/2020
Ivette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was prima. De lunch, het kader, het perso...

Alles was prima. De lunch, het kader, het personeel was heel vriendelijk en attent. Een aanrader in Leuven.

Annelies
Beoordeeld op: 17/02/2020
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Bert
Beoordeeld op: 14/02/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Uitstekend! Supervriendelijk bediening....

Uitstekend! Supervriendelijk bediening.

Marc
Beoordeeld op: 14/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer, hartelijk onthaal, verrassende...

Aangename sfeer, hartelijk onthaal, verrassende gerechten, excellente (aangepaste) wijnselectie, mooie prijs-kwaliteitsverhouding : sterwaardig!

Michaël
Beoordeeld op: 14/02/2020
Michaël beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten!...

Lekker eten!

Lore
Beoordeeld op: 13/02/2020
Lore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker!...

Heel lekker!

norbert
Beoordeeld op: 13/02/2020
norbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fijn eten in een vriendelijke omgeving aan...

Fijn eten in een vriendelijke omgeving aan een korreltje prijs:wat moet je meer hebben?

Bart
Beoordeeld op: 12/02/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Onthaal, bediening en het eten waren prima! Jam...

Onthaal, bediening en het eten waren prima! Jammer dat er zo'n groep "luidruchtige groep" dames naast ons zat.

Janny
Beoordeeld op: 07/02/2020
Janny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aangenaam verrast door menu. Fijne bediening....

Aangenaam verrast door menu. Fijne bediening. We vertellen het verder.

datum score