Beoordelingen van Domus

178 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
178 beoordelingen
datum score
Helmie
Beoordeeld op: 30/01/2020
Helmie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Een gezellig restaurant met goede keuze en...

Een gezellig restaurant met goede keuze en vriendelijke bediening.Het eten was smakelijk.Wij hebben genoten

Erna
Beoordeeld op: 30/01/2020
Erna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte en vriendelijke bediening, voor ieder...

vlotte en vriendelijke bediening, voor ieder wat wils -jong en oud - ruime menukaartkeuze,

Luc
Beoordeeld op: 28/01/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

snelle service, wat gemakkelijk is als je met...

snelle service, wat gemakkelijk is als je met je studenten vlug wat wil gaan eten.

Patrick
Beoordeeld op: 27/01/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service...

Service

Jan
Beoordeeld op: 23/01/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening, lekker eten. Bijna...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Bijna geen wachttijd, het gerecht stond bijna direct na de bestelling op de tafel. Ook de bieren van het huis waren zeer lekker.

Joris
Beoordeeld op: 23/01/2020
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten en de bediening waren zeer in orde...

Het eten en de bediening waren zeer in orde

Johan
Beoordeeld op: 20/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden een gezellige lekkere avond. Zeker...

We hadden een gezellige lekkere avond. Zeker een aanrader; Enkel organisatorisch kon het iets beter want het is niet duidelijk wie de reservaties kent en er zaten nog oude suggesties in de menukaart.

Anne
Beoordeeld op: 20/01/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

De bieding was traag en nam zelf initiatief...

De bieding was traag en nam zelf initiatief om nog een extra biertje op te nemen terwijl onze glazen al lang leeg waren.

Johan
Beoordeeld op: 18/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Correcte bediening, tafel stond klaar, lekker...

Correcte bediening, tafel stond klaar, lekker gegeten.

Frans
Beoordeeld op: 16/01/2020
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor ons was een rustig tafeltje gereserveerd,...

Voor ons was een rustig tafeltje gereserveerd, wij werden zeer vriendelijk bediend en ons eten was overheerlijk.

datum score