Beoordelingen van Zoff

373 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
373 beoordelingen
datum score
hilde v.
Beoordeeld op: 11/08/2018
hilde v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

altijd vriendelijk en lekker om te eten...

altijd vriendelijk en lekker om te eten

Ellen
Beoordeeld op: 11/08/2018
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker gegeten en je waant je echt in...

Superlekker gegeten en je waant je echt in Italië! Geen kitsch, echt zoals het daar in een plaatselijke klein restaurantje zou zijn. Superbediening ook! Wij komen nog terug!

Stéphanie
Beoordeeld op: 10/08/2018
Stéphanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename sfeer, leuke bediening en last but...

Aangename sfeer, leuke bediening en last but not least, super lekkere keuken. Wel even jullie menukaart aanpassen ivm aperitivo Italiano op donderdag.

Vico
Beoordeeld op: 08/08/2018
Vico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere authentieke Italiaanse ingrediënten...

Lekkere authentieke Italiaanse ingrediënten in een leuk kader

Patrick
Beoordeeld op: 05/08/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De vriendelijkheid en de lekkere maaltijd....

De vriendelijkheid en de lekkere maaltijd.

Véronique
Beoordeeld op: 03/08/2018
Véronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Dat was mijn eerste bezoek in het restaurant...

Dat was mijn eerste bezoek in het restaurant (Gigi ken ik wel !). Mijn verwachtingen waren 100% gevuld met de De Luxe schotels !! Alles was uitstekend zoals verwacht (alleen balsamico moet niet pressé van mij) ! Ik kom zeker binnenkort terug voor mijn zoon zijn verjaardag.

Michel
Beoordeeld op: 03/08/2018
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super...

Super

Pascal
Beoordeeld op: 01/08/2018
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, leuk terrasje ... Altijd fijn...

Lekker eten, leuk terrasje ... Altijd fijn daar!

Erna
Beoordeeld op: 31/07/2018
Erna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, gezellig, vriendelijk. Meer moet dat...

Lekker, gezellig, vriendelijk. Meer moet dat niet zijn !

datum score