Beoordelingen van Improvisio

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.1
50 beoordelingen
datum score
Peter R.
Datum restaurantbezoek: 17/11/2016

Uitstekende kwaliteit , alles mooi verzorgd,...

Uitstekende kwaliteit , alles mooi verzorgd, alleen jammer dat we helemaal alleen waren in de zaak (nochtans 20 uur)

placeholder
MarleenVande Gaer
Marleenbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 29/05/2016

Hier gaan wij zeker nog terug!...

Hier gaan wij zeker nog terug!

ChristianDANDOY
Christianbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 18/01/2016

Pas d'improvisation dans la qualité !

Vraiment très bien... de l'accueil au départ en passant par un très agréable moment culinaire... rien à redire! A recommander les yeux fermés ... Merci à toute l'équipe et la petite attention pour l'anniversaire de ma femme. Bonne continuation...

placeholder
IsabelleBeaudoux
Isabellebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/05/2015

culinair genot

Een heerlijke culinaire ervaring, back to the roots! Eerlijke en natuurlijke ingrediënten, meesterlijk verwerkt. Prima service en zeer aangename sfeer. Zeker een aanrader!

GrietVan roosendael
Datum restaurantbezoek: 29/03/2015

Leuke tafelpartner

We vragen ons af of dit menu, via resto-day, het niveau van het restaurant weergeeft..., Eten was vooral smaakloos........ Jammer!

kenpauwels
Datum restaurantbezoek: 15/10/2012

Met honger naar buiten

Het eten was superlekker, de service uitstekend en het kader heel mooi. Maar na een 3-gangen formule mag je echter verwachten om niet met honger van tafel te gaan. En dat was hier wel het geval voor 2 personen, die normaal geen grote eters zijn. Dus ons zien ze hier niet meer terug ondanks het lekkere eten.

HermanApers
Datum restaurantbezoek: 15/10/2012

Lekker en sfeervol avondje uit

Resto Improvisio biedt verfijnde gerechten aan tegen een betaalbare prijs. De gerechten zien er mooi uit en de chef slaagt erin om de smaken van de verschillende ingrediënten perfect te laten samengaan in een lekker gerecht. Verder een verzorgde bediening. Zeker een aanrader.

emilevander straeten
Datum restaurantbezoek: 14/10/2012

romantische gastronomie

prijs-kwaliteit 8,5 in een historisch kader.

SandraDelcommune
Datum restaurantbezoek: 14/10/2012

een culinair hoogstandje

Heel lekker, mooi gepresenteerd, vrij goede bediening. Een aanrader!

datum score