Beoordelingen van Improvisio

192 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
192 beoordelingen
datum score
Gonda
Beoordeeld op: 19/06/2021
Gonda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heerlijke rustige setting, uiterst vriendelijke...

Heerlijke rustige setting, uiterst vriendelijke bediening!

Petra
Beoordeeld op: 19/06/2021
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie ,en rustige omgeving, vriendelijke bedien...

Mooie ,en rustige omgeving, vriendelijke bediending en heel lekker gegeten.

Paul
Beoordeeld op: 19/06/2021
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles verliep prima: reservatie, corona-proof...

Alles verliep prima: reservatie, corona-proof ontvangst, lekker eten, vriendelijke bediening.

Simon
Beoordeeld op: 18/06/2021
Simon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Goede sfeer, goede service en goede kwaliteit...

Goede sfeer, goede service en goede kwaliteit

Joris
Beoordeeld op: 18/06/2021
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Ruim terras. Lekker...

Vriendelijke bediening. Ruim terras. Lekker eten aan eerlijke prijs.

Patricia
Beoordeeld op: 17/06/2021
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten. Vriendelijke, gemoedelijke bedieni...

Lekker eten. Vriendelijke, gemoedelijke bediening. Mooie, rustige locatie. Authentiek pand.

Patricia
Beoordeeld op: 17/06/2021
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Prachtig terras met voldoende schaduw. Eten...

Prachtig terras met voldoende schaduw. Eten is heel lekker en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader. Een oase van rust in het drukke leuven . Een pareltje.

Luc
Beoordeeld op: 14/06/2021
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ligging in centrum en toch heel rustig Zeer...

Ligging in centrum en toch heel rustig Zeer lekker gegeten Voldoende keuze en plaats met drie afzonderlijk terrassen

Greta
Beoordeeld op: 13/06/2021
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Al regelmatig gaan eten,en altijd topservice...

Al regelmatig gaan eten,en altijd topservice en vriendelijke personeel,zeer lekker eten

Hilde
Beoordeeld op: 13/06/2021
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben zeer lekker gegeten. Alles lekker...

We hebben zeer lekker gegeten. Alles lekker vers en verzorgd. Er wordt met de glimlach rekening gehouden met allergieën. Het gezellige terras is ideaal om rustig te genieten. Vriendelijke bediening. Een absolute aanrader.

datum score