Beoordelingen van De Bietemolen

94 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
94 beoordelingen
datum score
Maria
Beoordeeld op: 14/03/2020
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was in orde alleen de accoustiek kan...

Alles was in orde alleen de accoustiek kan beter

annie
Beoordeeld op: 07/03/2020
annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

etentje met collegaatjes . Perfecte service...

etentje met collegaatjes . Perfecte service , heel lekkere originele gerechten vpoor een meer dan schappelijke prijs in een mooi kader!

dirk
Beoordeeld op: 24/02/2020
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een aangenaam bezoek aan het restaurant...

Het was een aangenaam bezoek aan het restaurant mooi interieur vriendelijk personeel de gerechtjes zijn zeer lekker verzorgt aan tafel gebracht zekere een aanrader doe zo voort !

Danny
Beoordeeld op: 08/02/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De ontvangst was vriendelijk , het eten was...

De ontvangst was vriendelijk , het eten was super lekker ook goed dat je een wijn suggestie kan nemen met de menu . De tijd tussen de maaltijden was goed . Als wij een opmerking mag maken is de volgende het meisje dat help afdienen mag wel spreken ze zegt niets dat vonden wij jammer . Jullie zien ons nog terug . Bedankt vriendelijke groeten Marleen

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 19/01/2020
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vanaf onze aankomst tot ons vertrek was alles...

Vanaf onze aankomst tot ons vertrek was alles gewoon goed, de ontvangst, de aperitief, de uitleg, het eten , de afsluiter, en niet te vergeten het verjaardags vuurwerkje voor mijn vrouw, gewoon een heel geslaagde avond. Ik wil hier dan ook de chef-kok, de obers en het keukenpersoneel bedanken voor hub inzet. Ons zien ze daar zeker nog terug!!!!

Luc
Beoordeeld op: 19/01/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten was lekker en ook de wijnen, minpunt...

Eten was lekker en ook de wijnen, minpunt was wel dat een gasten aan een paar tafels heel luidruchtig waren, wat storend was

Florian
Beoordeeld op: 19/01/2020
Florian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten, uitstekende service! Je...

Zeer lekker gegeten, uitstekende service! Je gaat buiten als een koning op handen gedragen!

CARINE
Beoordeeld op: 16/01/2020
CARINE beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

rest ok, maar hoofdgerecht was niet zoals verwa...

rest ok, maar hoofdgerecht was niet zoals verwacht. brasvarken veel te zout, deed denken aan gewone Casselrib - roggevleugel zonder braadjus erbij maar met gewone gesmolten boter.

Nelly
Beoordeeld op: 13/01/2020
Nelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer tevreden, alles vlot en in orde, prijs-...

zeer tevreden, alles vlot en in orde, prijs- kwaliteit zeker een aanrader !

Reza
Beoordeeld op: 10/01/2020
Reza beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer goede culinaire ervaring...

Zeer goede culinaire ervaring

datum score