Vol au vent wordt naar een hoger niveau getild...
Vol au vent wordt naar een hoger niveau getild door de kalfszwezeriken en de garnalen. Heel lekkere puree.
Alles was naar wens en vriendelijk personeel beter als vorige keer we komen terug
Degelijke en smaakvolle keuken, fantastisch die skrei!!!! Hoed af voor de vriendelijke en hartelijke bediening. Kortom naar "L' autre coté" is een adres waarnaar mijn graag terugkeert.
Heel lekker eten, super bediening. Met 1 woord TOP
Lekker eten in een gezellig kader, met goede bediening.
Lekker, gezellig en goede bediening. Meer moet dat niet zijn. Bedankt!
Het was onze eerste keer en blij verrast met zowel de kwaliteit van de gerechten als de ongedwongen bediening. We komen zeker terug.
Gezellig, vezorgd, prima service, lekker eten. Een aanrader.
Vlotte en goede bediening BEDANKT
Ik vroeg een Strawberry rhum cocktail als aperitief, Ze hadden de rhum niet meer , ik zei neem dan gebruik een andere rhum , en dan kwamen ze met een cola rhum want ze hadden geen aardbeien. Ik nam een steak bleu , was heel lekker van smaak maar niet warm . Mijn vrienden namen de vol au vent , de saus was veel te dun . Sorry