Beoordelingen van 't Vier Emmershof

142 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
142 beoordelingen
datum score
Sas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Sas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bij Pierre is het toch altijd genieten.... De...

Bij Pierre is het toch altijd genieten.... De borden mochten wel iets warmer zijn, het eten was een beetje aan de lauwe kant. Maar echt dag verse producten. En vooral heel lekkere wijnen! Top lieve bediening. Elke keer een aangename verrassing.

Bart
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename ontvangst, vlotte bediening. Het...

Aangename ontvangst, vlotte bediening. Het eten was Top! Een aanrader wij komen zeker terug.

Rony
Beoordeeld op: 27/02/2020
Rony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles oké was in orde bediening en zeker het...

Alles oké was in orde bediening en zeker het eten voor heraliing vatbaar was tevens de verjaardag van mijn vrouwtje!!!

Véronique
Beoordeeld op: 14/02/2020
Véronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Genoten van een heerlijke lunch. Het plat water...

Genoten van een heerlijke lunch. Het plat water is wel even duur als de wijn ! ! ! Tournée minerale komt je wel duur te staan .

Marc
Beoordeeld op: 30/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Als je niet tevreden bent in ‘t Vier Emmershof...

Als je niet tevreden bent in ‘t Vier Emmershof ben je nergens tevreden...

Christine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vlotte bediening, lekkere mooi gepresenteerde...

Vlotte bediening, lekkere mooi gepresenteerde gerechten. Een aanrader

Freddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het volledige plaatje klopt!l....

Het volledige plaatje klopt!l.

Kathy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Kathy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

aangename ontvangst, zeer fijn menu (kok kent...

aangename ontvangst, zeer fijn menu (kok kent zijn stiel) , vlotte presentatie met kennis van zaken, aangenaam kader, goede prijs-kwaliteitsverhouding, als er veel volk zit moet het goed zijn , zonder twijfel is dit het geval.. Wel opmerkelijk dat water,( dat volgens de bediening) van de kraan komt van het restaurant, met bijgevoegd koolzuurgas aangerekend wordt aan 12 €, wat dan weer de prijs is van water van een bekend merk....? Misschien toch een minpuntje : niet de bediening in kostuum maar diegene die de bestekken bracht : zorg voor een properder (niet verfomfaaid ) hemd zonder slordig opgerolde mouwen, niet gesteven kraag, en een broek waar de broeksriemhoudertjes niet zijn afgescheurd... Anders is dit bezoek wel degelijk voor herhaling, en mond aan mondreclame, vatbaar !

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten.Aangenaam kader. Vriendelijk...

Zeer lekker eten.Aangenaam kader. Vriendelijk personeel. Serene sfeer.

Frankie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2019
Frankie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zoals steeds hebben we genoten van het menu...

zoals steeds hebben we genoten van het menu in het restaurant. Vlotte bediening

datum score