Beoordelingen van La Cucinella

469 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
469 beoordelingen
datum score
Yvette
Beoordeeld op: 26/03/2020
Yvette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij kwamen vroeger regelmatig eten in La Cucine...

Wij kwamen vroeger regelmatig eten in La Cucinella en waren steeds heel tevreden. Nu was het een tijdje geleden maar ik wou het restaurant absoluut voorstellen aan mijn vriendinnen. Grote teleurstelling. De bediening was allesbehalve. Jassen worden niet aangenomen, ober is onvriendelijk, ... Het eten was OK. Bestelden de lunch: risotto heerlijk, rundsfilet 'saignant' gevraagd maar 'a point' gekregen. Ik vond het een beetje genant dat ik het restaurant aangeprezen had. Spijtig.

Sebastien
Beoordeeld op: 14/03/2020
Sebastien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bon! Très agréable....

Très bon! Très agréable.

Pierre
Beoordeeld op: 10/03/2020
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Bonne ambiance, belle carte, très bon, bon...

Bonne ambiance, belle carte, très bon, bon vins, équipes service très sympas. Nous allons revenir. Pierre Leerschool Sudpresse

Corinne
Beoordeeld op: 07/03/2020
Corinne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Les plats étaient excellents et l'équipe très...

Les plats étaient excellents et l'équipe très agréable. De plus, le cadre est très joli. A refaire !

Fabio
Beoordeeld op: 07/03/2020
Fabio beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service au top, cuisine extra, cadre contempora...

Service au top, cuisine extra, cadre contemporain! Y aller sans hésiter!

Catherine
Beoordeeld op: 02/03/2020
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Accueil sympa et professionnel. Lunch soigné...

Accueil sympa et professionnel. Lunch soigné et (toujours) délicieux !!!

Fabien
Beoordeeld op: 01/03/2020
Fabien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

L' endroit est superbe ,l'osso buco est le...

L' endroit est superbe ,l'osso buco est le meilleurs que j'ai mangé, l'entrée : oeuf poché à la truffe et super bon,le service très sympathique /souriant et malgré le monde ( restaurant plein) tout était servi en tps et en heure..Une vraie superbe découverte !! Bravo

Hubertus
Beoordeeld op: 29/02/2020
Hubertus beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk personeel. Super eten. Heerlijke...

Vriendelijk personeel. Super eten. Heerlijke wijn. Met 7 personen gegeten. Alle gerechten bijzonder lekker. Zeker een aanrader.

Wendy
Beoordeeld op: 29/02/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super bons plats, on était ravies!...

Super bons plats, on était ravies!

Yolande
Beoordeeld op: 29/02/2020
Yolande beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Extrêmement bruyant - tables trop contiguës-...

Extrêmement bruyant - tables trop contiguës- cuisine très bonne cependant nous ne reviendrons pas.

datum score