Beoordelingen van Heliport Brasserie

762 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
762 beoordelingen
datum score
Jacques
Beoordeeld op: 26/09/2022
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Très bien reçu par le personnel dans un cadre...

Très bien reçu par le personnel dans un cadre agréable. Repas bien équilibré dans les quantités: nous avons pu apprécier tous les plats.

Stephanie
Beoordeeld op: 17/09/2022
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Les quantités étaient très trés insuffisantes....

Les quantités étaient très trés insuffisantes. Nous avons commandé les ravioles de canard en plat et nous avons reçu l'équivalent d'une entrée mais au prix du plat. C'est scandaleux.

Pierre. Adelin
Beoordeeld op: 15/09/2022
Pierre. Adelin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

qualité du repas amabilité du personnel...

qualité du repas amabilité du personnel

Muriel
Beoordeeld op: 12/09/2022
Muriel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil et très bonne table ! Excellen...

Très bon accueil et très bonne table ! Excellent moment passé en famille!

Vincent
Beoordeeld op: 12/09/2022
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Tout simplement magnifique, merci...

Tout simplement magnifique, merci

André
Beoordeeld op: 10/09/2022
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Service impeccable effectué avec précision,...

Service impeccable effectué avec précision, gentillesse et classe. Lunch délicieux à prix tout à fait raisonnable. Grand merci au Chef, Nous reviendrons !

Eddy
Beoordeeld op: 03/09/2022
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie

Nous avons apprécié le cadre et la qualité...

Nous avons apprécié le cadre et la qualité du service. Le repas était excellent. Nous avions choisi le lunch et c'était un bon choix !

pierre
Beoordeeld op: 02/09/2022
pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Repas super, Service très professionnel, Terra...

Repas super, Service très professionnel, Terrasse vraiment sympa

François
Beoordeeld op: 29/08/2022
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Menu très agréable et service impeccable...

Menu très agréable et service impeccable

Christophe
Beoordeeld op: 28/08/2022
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Nous avons dégusté un excellent et créatif...

Nous avons dégusté un excellent et créatif repas tapas accompagné de vins de grande qualité et le tout servi avec le sourire

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan