Beoordelingen van 't Brigandje

372 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
372 beoordelingen
datum score
Corinne
Beoordeeld op: 19/10/2019
Corinne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was kerker. Ik had wel aangegeven dat er iemand...

Was kerker. Ik had wel aangegeven dat er iemand van het gezelschap jarig was maar zelfs bij het dessert dat wij besteld hebben werd niets mee gedaan. Dat vond ik jammer

Davy
Beoordeeld op: 16/10/2019
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was in orde en naar wens....

Alles was in orde en naar wens.

manuel
Beoordeeld op: 13/10/2019
manuel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten,vlotte en lieve bediening,geze...

Heel lekker eten,vlotte en lieve bediening,gezellige sfeer

Jo
Beoordeeld op: 13/10/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

De aperitief smaakte naar suikerwater om een...

De aperitief smaakte naar suikerwater om een of andere reden. En ons vlees en vis waren zo goed als op toen er uiteindelijk iemand met de frieten kwam , en die frieten waren vooral hard . Wij zijn daar vroeger veel geweest en dan was alles dik in orde , jammer dat dat nu het geval niet meer is.

Martine
Beoordeeld op: 07/10/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was zeer lekker en verzorgd. goede...

het eten was zeer lekker en verzorgd. goede bediening en een gezellige sfeer, zeker voor herhaling vatbaar.

Guy
Beoordeeld op: 07/10/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Geachte wij waren heel te vreden aan julie...

Geachte wij waren heel te vreden aan julie restaurant bediening was perfect en het eten was weer eens uitstekend zoals altijd . Daarom hebben wij besloten om mijn 60 ste verjaardag bij jullie te doen. groetjes Guy Moreels

Jill
Beoordeeld op: 06/10/2019
Jill beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd dik in orde !!...

Altijd dik in orde !!

Bart
Beoordeeld op: 05/10/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

lekker hammetje gegeten, was er nog een mostard...

lekker hammetje gegeten, was er nog een mostardsaus bijgeweest dan had dit een extra ster opgeleverd.

Catharina
Beoordeeld op: 30/09/2019
Catharina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds weer lekker...

Steeds weer lekker

aaron
Beoordeeld op: 29/09/2019
aaron beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Restaurant bezocht op een zaterdagavond, erg...

Restaurant bezocht op een zaterdagavond, erg lang wachten op de bediening voor aperitief. Voorgerechten waren zeer matig in hoeveelheid voor de prijs. Maar dit alles viel nog mee. Hoofdgerecht was zeer slecht, taaie ribben met weinig vlees, dit kan echt niet in een restaurant als deze. Kaarten voor nagerecht gekregen, maar na 45 minuten daarna nog niemand meer aan onze tafel gezien te hebben, hebben we de rekening gevaagd en zijn we weg gegaan. Viel ons erg veel tegen, heel onze avond was om zeep. Dus nee nooit meer naar het brigandje!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in