Beoordelingen van 't Brigandje

383 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
383 beoordelingen
datum score
Wim
Beoordeeld op: 14/11/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben herlijk gegeten en de bediening was...

We hebben herlijk gegeten en de bediening was ook heel netjes.

Jan
Beoordeeld op: 12/11/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd, was het weer lekker, verzorgd...

Zoals altijd, was het weer lekker, verzorgd & vriendelijk personeel.

Femke
Beoordeeld op: 11/11/2019
Femke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ribbetjes waren te hard gebakken en niet veel...

Ribbetjes waren te hard gebakken en niet veel vlees aan de ribben.

Martle
Beoordeeld op: 11/11/2019
Martle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ze waren zeer vriendelijk en het eten was zeer...

Ze waren zeer vriendelijk en het eten was zeer lekker

Inge
Beoordeeld op: 11/11/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke vlotte bediening En natuurlijk...

Vriendelijke vlotte bediening En natuurlijk de heerlijkste ribbetjes van heel het land !

Ivan
Beoordeeld op: 11/11/2019
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Reservering verloopt prima online. Het eten...

Reservering verloopt prima online. Het eten en de bediening was picobello, iedereen had alles naar wens, doe zo verder !

Magali
Beoordeeld op: 10/11/2019
Magali beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goeie bediening. Zeer lekker eten, waar...

Heel goeie bediening. Zeer lekker eten, waar voor je geld Ik mocht overschot zelf meenemen naar huis!

Luc
Beoordeeld op: 28/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mijn vlees vond ik niet warm genoeg. En geproef...

Mijn vlees vond ik niet warm genoeg. En geproefd van de ribben,deze waren lekker maar niet uitgebakken,nog rood,dat vind ik niet lekker Voor de rest super tevreden

tony
Beoordeeld op: 27/10/2019
tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker lekker...

Lekker lekker

Rudy
Beoordeeld op: 21/10/2019
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, de bediening was...

Het eten was heel lekker, de bediening was goed en heel vriendelijk personeel. Het was gezellig druk en daardoor moesten we toch een beetje langer wachten op ons drinken maar we hadden tijd. Wat ik een beetje jammer vond, was dat de afwas naast onze tafel werd gestapeld.

datum score