We hebben lekker en gezellig gegeten. Met de...
We hebben lekker en gezellig gegeten. Met de huidige maatregelen goed rekening gehouden en toch geen kou gehad, goed voorzien.
Mooi kader. Supervriendelijke bediening. Prijs kwaliteit goed. Men komt er voldaan buiten. Een aanrader. We gaan zeker terug.
Kwaliteit en service + aanpassing terras
Wij zijn reeds meer dan 10 jaar trouwe bezoeker van het resto Klein Zoersel. De kwaliteit van het eten, de vriendelijkheid van de uitbaters en het personeel en de aangename sfeer zowel binnen als in de tuin is uitstekend.
Supervlotte bediening en een leuk kader. Alvast tot volgende keer!
Service, lekker eten en ondanks het buiten zitten toch warm en gezellig.
Vlotte bediening, vriendelijk personeel, heel lekker eten, aangename sfeer, en dat alles met Covid om de hoek !
Gezellig terras. Lekker eten ontspannen sfeer
We werden heel goed ontvangen en het was fijn om na al die maanden van horeca sluiting, de eerste terug te kunnen gaan eten. Klein Zoersel serveert lekkere gerechten en het is zeer aangenaam op het mooie, ruime terras.