Beoordelingen van Lotier

652 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
652 beoordelingen
datum score
Carl
Beoordeeld op: 20/10/2019
Carl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker gegeten, een zeer vriendelijke...

Heel lekker gegeten, een zeer vriendelijke bediening. Het was top !

Patrick
Beoordeeld op: 16/10/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vlotte bediening, kok kan heel goed werken...

Zeer vlotte bediening, kok kan heel goed werken met kruiden, topgerechtjes !!

Joeri
Beoordeeld op: 15/10/2019
Joeri beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Alweer zeer lekker gegeten, beste restaurant...

Alweer zeer lekker gegeten, beste restaurant in de buurt, vlotte bediening, echt een aanrader

Philippe
Beoordeeld op: 14/10/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gastronomisch ; perfecte bediening ; klantvrien...

Gastronomisch ; perfecte bediening ; klantvriendelijk

Daisy
Beoordeeld op: 13/10/2019
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker gegeten in een gezellig kader...

Heel lekker gegeten in een gezellig kader

Christiane (mama Els Tom)
Beoordeeld op: 12/10/2019
Christiane (mama Els Tom) beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellige sfeer , prima service, aangenaam...

Gezellige sfeer , prima service, aangenaam kader en superlekker eten..blijft altijd weer verbazen Goede prijs kwaliteit verhouding

Johan
Beoordeeld op: 06/10/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was zeer goed alsook de bediening...

Het eten was zeer goed alsook de bediening

Axel
Beoordeeld op: 05/10/2019
Axel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ontspannen sfeer met vriendelijke en vlotte...

Ontspannen sfeer met vriendelijke en vlotte bediening. Lekker en verzorgd gegeten. Een aanrader voor ons...

Herman
Beoordeeld op: 05/10/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening, lekker...

Vriendelijke ontvangst en bediening, lekker eten. Men serveert "Bob" hoeveelheden drank.

Myriam
Beoordeeld op: 03/10/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben lekker gegeten, de sfeer was goed...

We hebben lekker gegeten, de sfeer was goed (al was er een luidruchtig gezelschap maar daar kan het restaurant niet aan doen) en de bediening was vriendelijk.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in