Beoordelingen van Lotier

718 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
718 beoordelingen
datum score
Frans
Beoordeeld op: 22/02/2020
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere gerechten, fijne smaken goed gecombinee...

Lekkere gerechten, fijne smaken goed gecombineerd. Vriendelijke ontvangst en bediening heel attent. Een aanrader!

Ben
Beoordeeld op: 21/02/2020
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

mooi uitgebalanceerd menu met passende wijnen...

mooi uitgebalanceerd menu met passende wijnen en een perfecte en aangename bediening

Peter
Beoordeeld op: 19/02/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Wij voelen ons thuis bij Kevin,Sofie en Tom. He...

Wij voelen ons thuis bij Kevin,Sofie en Tom. Het lekkere eten en de wijn passen altijd mooi samen. Voor ons de beste plaats om ons eens goed te laten verwennen. Chapeau voor dit trio. grt Els

Guido
Beoordeeld op: 18/02/2020

Prijs / kwaliteit = O.K. Prima bediening, lekke...

Prijs / kwaliteit = O.K. Prima bediening, lekker eten. We komen zeker nog eens terug!

Marc
Beoordeeld op: 16/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij komen altijd met veel plezier naar de Lotie...

Wij komen altijd met veel plezier naar de Lotier terug als we iets te vieren hebben. Een heel gezellig interieur, altijd lekker met lekkere bijpassende wijnen en een supervriendelijke bediening.

Liesbet
Beoordeeld op: 16/02/2020
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten Lekkere wijnen Vriendelijk personee...

Lekker eten Lekkere wijnen Vriendelijk personeel

Rik
Beoordeeld op: 15/02/2020
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen...

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen stuk voor stuk pareltjes van gerechten voorgeschoteld. Al hebben we heel lang (4,5 u.) getafeld, toch voelde het niet zo aan omdat we er zo van genoten!

Frank
Beoordeeld op: 15/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heerlijke keuken en fantastische bediening...

heerlijke keuken en fantastische bediening

Leendert
Beoordeeld op: 15/02/2020
Leendert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel verfijnd en verrassend heerlijk gegeten....

Heel verfijnd en verrassend heerlijk gegeten. Zalige ambiance en uitstekende service. Top kwaliteit.

Guy
Beoordeeld op: 15/02/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super culinair met de juiste keuze van wijnen,...

Super culinair met de juiste keuze van wijnen, top vriendelijke bediening, fijn interieur. Een echte aanrader voor mensen die naar dat iets meer zoeken

datum score