Lotier stelt nooit teleur. Vriendelijke en...
Lotier stelt nooit teleur. Vriendelijke en gemoedelijke sfeer met een top chef in de keuken. een aanrader.
Eten was heerlijk en ontvangst was uitstekend.
We hebben het restaurant leren kennen in volle lockdown via de afhaalservice. De kwaliteit en het vakmanschap van de chef heeft ons aangenaam verrast. In Barre tijden, en woelige zee leer je de kwaliteiten van het schip kennen. Intussen al een paar keer het restaurant bezocht, en telkens heel erg tevreden over de sublieme gerechtjes en de uitstekende bediening. Ik ben blij dat ik dit nog mag meemaken.
altijd prima,zowel het eten als de service!!
Alles was super lekker en mooi gedresseerd Bediening was vriendelijk en klassevol We komen zeker terug
Het lekker eten en de bediening.
Een zeer vriendelijk en warm onthaal . We vierden een uitgestelde verjaardag en hebben genoten van begin tot einde. Kort samengevat : het was heerlijk !!! Als het aan ons lag, kregen jullie een welverdiende ster
Lekker gegeten en vriendelijke bediening.
Bijzonder verfijnd eten en uitstekende bediening. Mooi interieur en subliem terras.