Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag, Woensdag
Over dit restaurant
Vlakbij de Hoge Venen en 10 minuten ver van het circuit van Francorchamps, verheught het Hotel-Restaurant Saint-Hubert U te ontvangen.

De samenstelling van de ontspanning en van een zorgvuldige hotel infrastructuur, is het kernpunt voor uw verblijf.

Aan het fornuis, vindt U de baas, Edgard Heck, die zijn inspiratie in de regionale keuken uithaalt.

Volgens de seizoenen, stelt de Chef U voor :

Zijn wildvlees specialiteiten :

De Hazerug
De Reerug
De Reebok peper
De Fazant op Brabantse wijze

Variëteiten van Asperges
Sint-Jakobsschelpen met sinaasappel boter
Eigengemaakte Ganzelever

De Forel uit Ligneuville op Ardense wijze
De Lamskroon met honing en tijm

De Crème Brûlée
Zachte Nougat-ijs op een frambozen saus
Karamel aangemaakte Mango’s en met
Grand Marnier geflambeerd.
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze