Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag, Woensdag
Over dit restaurant
Vlakbij de Hoge Venen en 10 minuten ver van het circuit van Francorchamps, verheught het Hotel-Restaurant Saint-Hubert U te ontvangen.
De samenstelling van de ontspanning en van een zorgvuldige hotel infrastructuur, is het kernpunt voor uw verblijf.
Aan het fornuis, vindt U de baas, Edgard Heck, die zijn inspiratie in de regionale keuken uithaalt.
Volgens de seizoenen, stelt de Chef U voor :
Zijn wildvlees specialiteiten :
De Hazerug
De Reerug
De Reebok peper
De Fazant op Brabantse wijze
Variëteiten van Asperges
Sint-Jakobsschelpen met sinaasappel boter
Eigengemaakte Ganzelever
De Forel uit Ligneuville op Ardense wijze
De Lamskroon met honing en tijm
De Crème Brûlée
Zachte Nougat-ijs op een frambozen saus
Karamel aangemaakte Mango’s en met
Grand Marnier geflambeerd.
De samenstelling van de ontspanning en van een zorgvuldige hotel infrastructuur, is het kernpunt voor uw verblijf.
Aan het fornuis, vindt U de baas, Edgard Heck, die zijn inspiratie in de regionale keuken uithaalt.
Volgens de seizoenen, stelt de Chef U voor :
Zijn wildvlees specialiteiten :
De Hazerug
De Reerug
De Reebok peper
De Fazant op Brabantse wijze
Variëteiten van Asperges
Sint-Jakobsschelpen met sinaasappel boter
Eigengemaakte Ganzelever
De Forel uit Ligneuville op Ardense wijze
De Lamskroon met honing en tijm
De Crème Brûlée
Zachte Nougat-ijs op een frambozen saus
Karamel aangemaakte Mango’s en met
Grand Marnier geflambeerd.