Zeer aangenaam kader, vriendelijke en vlotte...
Zeer aangenaam kader, vriendelijke en vlotte bediening. Zeer lekker eten.
Zeer aangenaam kader, vriendelijke en vlotte bediening. Zeer lekker eten.
Het eten was echt heerlijk, bediening zeer vriendelijk. Enig minpuntje: veel tafels in de ruimte die ook wel dicht bij elkaar staan, wat het iets te rumoerig en minder gezellig maakt
Zeer lekker eten , top. Interieur ook heel mooi . Enkel te veel tafels waardoor je een reftergevoel hebt .te drukkend . Mag iets minder voor meer gezelligheid want dan gingen we vaker terug komen.
Lekker eten en uitstekende service
Bijzonder lekker eten en heel goede service! Enkel de kwaliteit van de koffie was niet in lijn met de rest met de rest.
Bediening en eten uitmuntend! Enkel moest het nogal 'snel' gaan, ons eten stond bij het aperitief al op tafel, dat is een beetje spijtig wanneer je culinair wil genieten.
Aangename sfeer, interessante formule om side dishes te combineren met hoofdgerecht , smakelijk eten.
Wij waren met een groepje van 8 personen met verschillende nationaliteiten en iedereen heeft zijn keuze gevonden in het menu. Het was de eerste keer voor mijn vrienden om het systeem van food sharing uit te testen en ik heb alleen maar lof gekregen voor mijn keuze van het restaurant. Vriendelijk personeel, heel goede service en kwaliteit. We hebben met zijn allen genoten van de lekkere gerechten en de grote keuze die we hadden.
Vriendelijke ontvangst. Zeer lekker eten! Echt aanrader.