Beoordelingen van Passade

2176 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
2176 beoordelingen
datum score
Karen
Beoordeeld op: 17/06/2021
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening. Zeer aangenaam...

Zeer vriendelijke bediening. Zeer aangenaam kader. Grote porties wel, maar ja , voor de mannen is dat goed hé. De zeebaars is zeker een aanrader. ik kom zeker terug hoor.

Jamila
Beoordeeld op: 16/06/2021
Jamila beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een dikke pluim voor het goede onthaal Een...

Een dikke pluim voor het goede onthaal Een top ontvangst door de gastvrije gastvrouw/gastheer en natuurlijk de volledige team. Een uitgebreide kaart en topwijnen het eten was subliem de setting is op en

sven
Beoordeeld op: 15/06/2021
sven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goeie service en zeer lekker eten, leuk om...

Goeie service en zeer lekker eten, leuk om te zitten zowel binnen als buiten. Ik kom er al 14 jaar en kan passade aanraden aan iedereen.

Steve
Beoordeeld op: 15/06/2021
Steve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Goed eten, aangename bediening....

Goed eten, aangename bediening.

Lien
Beoordeeld op: 15/06/2021
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De prijzen die aangerekend worden zijn niet...

De prijzen die aangerekend worden zijn niet in verhouding tot de hoeveelheid en kwaliteit van het eten.

Frank
Beoordeeld op: 15/06/2021
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Top gegeten leuke omkadering op opgefrist terra...

Top gegeten leuke omkadering op opgefrist terras.

Sandra
Beoordeeld op: 14/06/2021
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Naast de persoonlijke en vlotte bediening en...

Naast de persoonlijke en vlotte bediening en het mooie kader was het vaderdagmenu een topper ! Je voelt je daar in de Passade heel erg op je gemak .

Carina
Beoordeeld op: 14/06/2021
Carina beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Heel gezellige sfeer en lekker eten!...

Heel gezellige sfeer en lekker eten!

Katleen
Beoordeeld op: 13/06/2021
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De muziek stond veel te luid, hoewel wij en...

De muziek stond veel te luid, hoewel wij en onze buren dit meermaals gevraagd hadden.

Eddy
Beoordeeld op: 13/06/2021
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker en vriendelijk person...

Het eten was super lekker en vriendelijk personeel en met de dj die zorgde voor sfeer muziek bij het eten was het een top avond

datum score