Beoordelingen van Passade

2156 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
2156 beoordelingen
datum score
Kristien
Beoordeeld op: 19/10/2020
Kristien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke en snelle bediening. Lekker eten!...

Vriendelijke en snelle bediening. Lekker eten!

Sandra
Beoordeeld op: 19/10/2020
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

TOP restaurant, spijtig van de sluiting want...

TOP restaurant, spijtig van de sluiting want jullie respecteren volledig de hygiënemaatregelen. Veel moed en hoop nog ! Sandra

Brigitte
Beoordeeld op: 19/10/2020
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik kom maandelijks bij jullie eten en hoop...

Ik kom maandelijks bij jullie eten en hoop dat snel weer te kunnen doen! Veel moed!!

lud
Beoordeeld op: 19/10/2020
lud beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Alles perfect verlopen. Ondanks het feit dat...

Alles perfect verlopen. Ondanks het feit dat het restaurant enkele uren later ging sluiten was iedereen super vriendelijk en het was ook super lekker

Micheline
Beoordeeld op: 19/10/2020
Micheline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten en super bediening en dit ondanks...

Lekker eten en super bediening en dit ondanks de coronamaatregelen die super gerespecteerd worden, onbegrijpelijk dat deze zaak voor een maand de deuren moet sluiten.

Maaike
Beoordeeld op: 18/10/2020
Maaike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijke bediening, voldoende...

Lekker eten, vriendelijke bediening, voldoende parkeergelegenheid

Glenn
Beoordeeld op: 18/10/2020
Glenn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd zeer vriendelijk geholpen. Het eten...

Altijd zeer vriendelijk geholpen. Het eten was weer goed zoals altijd! en zeker Corona proef! Sluiten is geen oplossing, maar jullie moeten er weer aan geloven. Wij hebben alvast ons steentje bijgedragen gisteren!

Chris
Beoordeeld op: 18/10/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijk personeel en perfecte bedienin...

Supervriendelijk personeel en perfecte bediening. Lekkere gerechten en heel mooi gepresenteerd. Gezellig interieur en perfect nageleefde coronamaatregelen. De tafels staan heel ver uit elkaar. Een aanrader!

Nicole
Beoordeeld op: 18/10/2020
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Tevreden om de vriendelijkheid en de grote...

Tevreden om de vriendelijkheid en de grote parking. De steak tartare heb ik liever met minder mayonaise; tafeltje van twee naast de deur vangt nogal wat tocht en kou op. Maar ik blijf terugkomen hoor !!

Patrick
Beoordeeld op: 17/10/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Als reguliere klant sinds minimum 10 jaar stijg...

Als reguliere klant sinds minimum 10 jaar stijgt het kwaliteitslabel. Ik wens Ritchy en Christine sterke voor de komende weken om de lock down te overwinnen. Patrick Gillis

datum score