Beoordelingen van Passade

1921 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
1921 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 20/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was ok. Bediening was slecht georganis...

Het eten was ok. Bediening was slecht georganiseerd en chaotisch, maar wel heel vriendelijk zeker naar de kinderen toe.

Joris
Beoordeeld op: 17/02/2020
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De zalm was lekker. Maar als mijn vrouw vroeg...

De zalm was lekker. Maar als mijn vrouw vroeg om groenten i.p.v. krielaardappelen beweerde de ober dat er veel groenten op dat bord zou liggen, maar dit was niet zo! Daarenboven dreef alles in een zooitje. Over de schrei was ik tevreden.

Jan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was prachtig , de omgeving aangenaam...

het eten was prachtig , de omgeving aangenaam en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.Voor herhaling vatbaar !!!

Jan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was prima !...

Alles was prima !

Jan
Beoordeeld op: 16/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

aangenaam verrast! wij komen terug. vriendelijk...

aangenaam verrast! wij komen terug. vriendelijke uitbater en personeel.

placeholder
Frank
Beoordeeld op: 16/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

gezellig restaurant met vlotte en vriendelijke...

gezellig restaurant met vlotte en vriendelijke bediening maar vooral uitstekende gerechten die worden geserveerd.

Nadia
Beoordeeld op: 16/02/2020
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onze 'Valentine for 4' was super gezellig,...

Onze 'Valentine for 4' was super gezellig, in een aangenaam kader. Top! Het menu was mooi samengesteld, lekker gegeten in een rustig tempo en de aangepaste wijnen waren zeer goed. Ook bediening was zoals het hoorde.

Dominique
Beoordeeld op: 16/02/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

eten én bediening waren perfect !...

eten én bediening waren perfect !

Luc
Beoordeeld op: 16/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Correct. Lekker. Minpunt personen die wildpark...

Correct. Lekker. Minpunt personen die wildparken op parking waardoor je bijna niet weg kan. Maarbkan in resto niet verwijten. Dus positief

Kurt
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten in een gezellig kader....

Lekker gegeten in een gezellig kader.

datum score