Beoordelingen van Passade

1958 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
1958 beoordelingen
datum score
Jos
Beoordeeld op: 08/03/2020
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bij afzegging 2 personen(ziekte) van de groep...

Bij afzegging 2 personen(ziekte) van de groep 16 personen zouden we deze moeten bijbetalen. Uiteindelijk na discussie niet.

Bea
Beoordeeld op: 08/03/2020
Bea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten. Bediening heel vlotjes en personee...

Lekker eten. Bediening heel vlotjes en personeel super vriendelijk. Minpuntje was de prijs van glas cava en glas huiswijn. Dit laatste echt veel te prijzig 5,5€ voor een basic huiswijn!

niels
Beoordeeld op: 07/03/2020
niels beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Value for money...

Value for money

Nikki
Beoordeeld op: 07/03/2020
Nikki beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening Hartelijk ontvangst...

Vriendelijke bediening Hartelijk ontvangst

Armand
Beoordeeld op: 07/03/2020
Armand beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Het eten was lekker, de bediening was ok maar...

Het eten was lekker, de bediening was ok maar het niet kunnen betalen met de smartphone kan niet

Jean
Beoordeeld op: 07/03/2020
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst lekker gegeten goede bediening....

Goede ontvangst lekker gegeten goede bediening. Als ik toch een kleine opmerking moet geven, we moesten aan een hoge tafel zitten en dat was niet zo ons ding

Margot
Beoordeeld op: 06/03/2020
Margot beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Vriendelijke bediening en heel lekker eten ....

Vriendelijke bediening en heel lekker eten .

JP
Beoordeeld op: 04/03/2020
JP beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijk en lekker. Ondanks een klein...

Zeer vriendelijk en lekker. Ondanks een klein probleempje werd door de manager goed opgelost, waarvoor dank

Veronique
Beoordeeld op: 01/03/2020
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en vriendelijk personeel.....

Vlotte bediening en vriendelijk personeel..

Peter
Beoordeeld op: 29/02/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en goed eten en kader...

Vriendelijke bediening en goed eten en kader

datum score