Beoordelingen van Passade

1958 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
1958 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 16/03/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Ondanks het nakende sluiten in het kader van...

Ondanks het nakende sluiten in het kader van de Corona-maatregelen zijn we op de gebruikelijk vriendelijke en professionele manier bediend geweest. Op het eten niets aan te merken. Hopelijk zijn jullie snel weer open.

Patrick
Beoordeeld op: 15/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijk personeel,snelle bediening,...

Heel vriendelijk personeel,snelle bediening, lekker eten

Wim
Beoordeeld op: 14/03/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vroeger was ik een trouwe bezoeker met mijn...

Vroeger was ik een trouwe bezoeker met mijn klanten aan het restaurant, maar op pensioen vervaagd dit wel. Maar het is er nog altijd super om te gaan eten, goede kwaliteit en super service! Doe zo voort

Guy
Beoordeeld op: 14/03/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben lastminute gereserveerd en kregen...

We hebben lastminute gereserveerd en kregen alsnog een mooi tafeltje voor 2 personen. We werden (zoals altijd) heel hartelijk bediend en het eten (rogvleugel) was voortreffelijk! We konden de laatste avond voor de corona-sluiting niet beter eindigen. Dank u wel en tot binnen enkele weken!

Linda
Beoordeeld op: 12/03/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige inrichting, supervriendelijke bedieni...

Gezellige inrichting, supervriendelijke bediening en de beste ribbetjes ooit! Wij komen zeker terug

Ann
Beoordeeld op: 11/03/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Over het eten hebben we nooit te klagen integen...

Over het eten hebben we nooit te klagen integendeel, maar deze keer hadden we ook nog een superlieve bedienster !!!

Francine
Beoordeeld op: 09/03/2020
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere seniorenmenu. Attent personeel dat...

Lekkere seniorenmenu. Attent personeel dat langere wachttijd commercieel rechtgezet heeft.

Lieve
Beoordeeld op: 09/03/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zoals gewoonlijk super lekker! Ook...

Het was zoals gewoonlijk super lekker! Ook de service was deze keer top!

Albert
Beoordeeld op: 09/03/2020
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

ontvangst , service , eten , plaats , iedereen...

ontvangst , service , eten , plaats , iedereen was te vrede , dus alles was OK .

Kristine
Beoordeeld op: 08/03/2020
Kristine beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening...

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening

datum score