Beoordelingen van Bistrot Carte Blanche

40 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
40 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 26/09/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vriendelijke ontvangst, lekker eten gemaakt...

vriendelijke ontvangst, lekker eten gemaakt met verse ingrediënten

Marion
Beoordeeld op: 24/09/2020
Marion beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer lekker Correcte bediening en hygiëne...

Zeer lekker Correcte bediening en hygiëne

Wendy
Beoordeeld op: 20/09/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Altijd vriendelijke bediening en je zit daar...

Altijd vriendelijke bediening en je zit daar heel rustig eten is daar altijd superlekker we zijn daar vaste klanten gaan regelmatig iets eten

Frank
Beoordeeld op: 17/09/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten. Voor...

Vriendelijke bediening en lekker eten. Voor herhaling vatbaar. Uitgebreid menu, en gezellig

Placido
Beoordeeld op: 30/08/2020
Placido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Altijd super vriendelijk, lekker eten...

Altijd super vriendelijk, lekker eten

Andre
Beoordeeld op: 14/08/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden over men bezoek aan jullie restau...

Zeer tevreden over men bezoek aan jullie restaurant. Vlotte bediening, korte wachttijd en mooie afgewerkt. Heel vriendelijke bediening.

Johan
Beoordeeld op: 05/08/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten, zoals we gewoon zijn, en...

Zeer lekker eten, zoals we gewoon zijn, en vriendelijke ontvangst en bediening door het personeel van dienst.

Carine
Beoordeeld op: 05/08/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, het eten is verzorgd...

Vriendelijke bediening, het eten is verzorgd en zeer lekker en houden zich aan de corona maatregelen

andré
Beoordeeld op: 31/07/2020
andré beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De zeewolf visschotel versierd met mosselen...

De zeewolf visschotel versierd met mosselen was degelijk goed. Service eveneens prima en de gevraagde reservering v/d tafel was eveneens naar onze wens.

Wendy
Beoordeeld op: 19/07/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij komen daar al jaren. Het is er leuk vertoev...

Wij komen daar al jaren. Het is er leuk vertoeven, heel gezellig en leuke sfeer en bovendien is het superlekker en krijg je ook een goed vol bordje

datum score