Beoordelingen van Bottarga

203 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
203 beoordelingen
datum score
Carine
Beoordeeld op: 01/12/2021
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben een super leuke avond gehad, mede...

We hebben een super leuke avond gehad, mede dankzij de goede zorgen van de vriendelijke chef en serveerster. De inhoud en versiering van de borden waren een streling voor oog en maag. Een aanrader.

karin
Beoordeeld op: 29/11/2021
karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, leuke ambiance, iets te luidruchti...

Lekker eten, leuke ambiance, iets te luidruchtig misschien (zaterdagavond) maar dat varieert waarschijnlijk naargelang de klanten ;-)

Sofie
Beoordeeld op: 28/11/2021
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. We hebben...

Vlotte en vriendelijke bediening. We hebben gekozen voor een menu van 49€ voor 5 gangen en het was zijn meer dan waard. Mooi geserveerd en zeer lekker.

Nadine
Beoordeeld op: 27/11/2021
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en mooi restaurant en vlotte bedien...

Heel lekker en mooi restaurant en vlotte bediening! Komen zeker nog terug.

Sebastiaan
Beoordeeld op: 25/11/2021
Sebastiaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam, lekker en correct...

Aangenaam, lekker en correct

Annie
Beoordeeld op: 25/11/2021
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker en vriendelijke dienst. Zelfs...

Altijd lekker en vriendelijke dienst. Zelfs de dagschotel is gesoigneerd. In deze tijden buiten te kunnen eten met verwarming is toch een voordeel.

Eric
Beoordeeld op: 23/11/2021
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

zeer lekker vlotte bediening mooi gedresseerd...

zeer lekker vlotte bediening mooi gedresseerde borden

freddy
Beoordeeld op: 15/11/2021
freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Was lekker, gezellig en goede bediening. Komen...

Was lekker, gezellig en goede bediening. Komen zekers terug

Christian
Beoordeeld op: 14/11/2021
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het is er heel gezellig, lekker super ossehaasj...

Het is er heel gezellig, lekker super ossehaasje, super onthaal, leuke sfeer

Bernard
Beoordeeld op: 14/11/2021
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Perfecte service, uitstekende kwaliteit van...

Perfecte service, uitstekende kwaliteit van de gerechten, leuke obers. Toprestaurant !

datum score