Beoordelingen van Vers Namur

548 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
548 beoordelingen
datum score
charles
Beoordeeld op: 08/03/2020
charles beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De ontvangst was hartelijk , het opdienen...

De ontvangst was hartelijk , het opdienen vlot, geen lange wachttijd maar vooral de verfijning van de bereidingen hebben wij aangenaam gevonden.

Yannick
Beoordeeld op: 05/03/2020
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

De kwaliteit van de gerechten is voorbeeldig...

De kwaliteit van de gerechten is voorbeeldig - Vooral proefden we als brouwers een uitzonderlijk gerecht met "hopscheuten" De prijs ligt aan de hoge kant

Sofie
Beoordeeld op: 01/03/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, een extraa...

Lekker eten, vriendelijke bediening, een extraatje bij het dessert (omwille van de jarige echtgenoot)

Kristine
Beoordeeld op: 29/02/2020
Kristine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn regelmatige gasten, altijd weer een...

Wij zijn regelmatige gasten, altijd weer een verrassing, zeer lekker, mooie presentatie, gezellig. We waren met vrienden die Vers Namur nog niet kenden, voor hen was het een ontdekking. 1 minpuntje, wat mij eerder al (een beetje) stoorde, en wat onze vrienden ook vreemd vonden: het schuren van de keukenvloer, met de bijhorende geuren, terwijl we nog aan het eten zijn .... dat is niet zo aangenaam ...

Danny
Beoordeeld op: 22/02/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Verfijnde keuken, zeer goede bediening, mooi...

Verfijnde keuken, zeer goede bediening, mooi kader en eerlijke prijszetting.

Stefan
Beoordeeld op: 19/02/2020
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader, vriendelijke en vlotte bedieni...

Aangenaam kader, vriendelijke en vlotte bediening. Prijs kwaliteit best ok. Voor elk wat wils op de menukaart. Komen zeker terug.

I
Beoordeeld op: 19/02/2020
I beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer correcte service...

Lekker eten en zeer correcte service

Nathalie
Beoordeeld op: 16/02/2020
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer lekker, vriendelijke service!...

Zeer lekker, vriendelijke service!

paul
Beoordeeld op: 14/02/2020
paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goed eten, geode bediening geode wijn...wat...

Goed eten, geode bediening geode wijn...wat nog meer ?

Luc
Beoordeeld op: 09/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

lekker eten...

lekker eten

datum score