Budget
€
Over dit restaurant
Wij zijn in verlof van 21 juli tot 9 augustus inbegrepen
Welkom!
In ons restaurant werken we met een lunch- en een suggestiekaart.
De lunchkaart omvat salades en pasta's en is te verkrijgen tijdens weekdagen van 11:30 uur tot 14:30 uur.
De suggestiekaart bestaat uit zes gerechten. Deze kaart vernieuwen wij om de zes weken.
De suggesties zijn zowel tijdens de lunch te verkrijgen alsook op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18:00 uur.
U heeft hier de keuze tussen een gerecht 'à la carte' of onze formule Cookies.
Bent u binnenkort jarig? Neem gerust een kijkje bij het tabblad "verjaardagsarrangement" . Wij hebben een leuke verrassing voor u in petto.
Ook voor huwelijken, verjaardagen, bedrijfsevents, ... kunt u op ons rekenen. Informatie hierover vindt u terug onder het tabblad "feesten"
Tot binnenkort!
Welkom!
In ons restaurant werken we met een lunch- en een suggestiekaart.
U heeft hier de keuze tussen een gerecht 'à la carte' of onze formule Cookies.
Tot binnenkort!