Budget
€€
Over dit restaurant
EEN PAREL VAN EEN PAND
Liefde op het eerste gezicht
Gedreven als we zijn, waren we na een goeie start in de Henri Horriestraat, al snel van plan op zoek te gaan naar een eigen stek. Begin 2016 bezochten we het pand in de Gasstraat, helemaal overdonderd, maar smoorverliefd besloten we ervoor te gaan. Na 40 jaar leegstand is het een grote uitdaging om hier onze toekomstige zaak te vestingen. In augustus zijn we er met verenigde krachten aan begonnen om deze prachtige woning zoveel mogelijk in haar originele staat te herstellen.
Op het gelijkvloers komt het restaurant met een ruim terras waar we ons huidig concept verder zetten.
Op de eerste verdieping komt de bar. Zin in een apéritief voor het diner of digestief na het etentje? Gewoon voor een gezellige babbel met een tapas? Of nog even nagenieten na een cinéma bezoek...'bar Alfons' zal hiervoor de ideale plek zijn.
Daarnaast kan deze ruimte, uitzonderlijk voor de lunch, gebruikt worden als privé ruimte voor etentjes, rouwmaaltijden,...met een capaciteit van een 60 tal personen.
Liefde op het eerste gezicht