Beoordelingen van Taverne Kopenhagen

169 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
169 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 08/03/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben zeer lekker gegeten, bediening was...

We hebben zeer lekker gegeten, bediening was vriendelijk. Jammer dat het eten zo snel achter onze aperitief werd geserveerd. We hadden best wel glaasje wijn willen drinken bij het eten. Ook dessert kwam vrij snel na het eten, eerst koffietje drinken en dan dessert maar soit de man van de bediening was zeer vriendelijk en het eten was top!

Lieve
Beoordeeld op: 23/02/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Alles verloopt naar wens....

Alles verloopt naar wens.

Johan
Beoordeeld op: 27/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Keurig en zeer vriendelijke bediening. Lekker...

Keurig en zeer vriendelijke bediening. Lekker eten en meer dan voldoende dus een topper wat prijs kwaliteit betreft. Ook de prijzen van de drankenkaart vallen zeer goed mee. Wij komen alvast bij een andere gelegenheid zeker terug.

Keymolen
Beoordeeld op: 13/01/2020
Keymolen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening wij komen...

Lekker eten, vriendelijke bediening wij komen regelmatig

De Brabander
Beoordeeld op: 11/01/2020
De Brabander beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Temperatuur in het restaurant te laag en onaang...

Temperatuur in het restaurant te laag en onaangename ventilatiestromingen/ turbulenties.( enkel glas!)

Jens
Beoordeeld op: 07/01/2020
Jens beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

The food is always good, just like the service....

The food is always good, just like the service. Simple as that.

Eric
Beoordeeld op: 06/01/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service en lekkere schotels...

Vlotte service en lekkere schotels

Marc
Beoordeeld op: 06/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit/prijs/vriendelijkheid....

Kwaliteit/prijs/vriendelijkheid.

Guido
Beoordeeld op: 03/01/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker gegeten

Erwin
Beoordeeld op: 30/12/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

mooi interieur, lekker gegeten en vriendelijke...

mooi interieur, lekker gegeten en vriendelijke bediening tafeltje aan het raam zoals bij reservatie doorgegeven

datum score