Beoordelingen van De Refugie

455 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
455 beoordelingen
datum score
Marianne
Beoordeeld op: 17/03/2020
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden van het lekkere eten, prijs...

Heel tevreden van het lekkere eten, prijs en kwaliteit : zeer goed! Heel vriendelijke bediening

Valere
Beoordeeld op: 09/03/2020
Valere beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening en hééééé...

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening en hééééél lekker eten. Dikke pluim voor Catherine en Jefke

placeholder
Jean-Pierre
Beoordeeld op: 09/03/2020
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Reeds geruime tijd komen we in de "Refugie"....

Reeds geruime tijd komen we in de "Refugie". Zoals steeds zeer lekker eten heel vriendelijk en vlotte bediening. Prijs / kwaliteit ZEER GOED.

Guido
Beoordeeld op: 07/03/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Erg lekker eten en vriendelijke service. Erg...

Erg lekker eten en vriendelijke service. Erg goed geholpen met de rolstoel. Jaarlijks bezoek en al jaren tevreden.

Inge
Beoordeeld op: 07/03/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening. Heel lekker gegete...

Heel vriendelijke bediening. Heel lekker gegeten. Alles was top!

Annemie
Beoordeeld op: 07/03/2020
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Verse producten, vriendelijke bediening...

Verse producten, vriendelijke bediening

Rico
Beoordeeld op: 07/03/2020
Rico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De prijs kwa kwaliteit was prima. Wij genoten...

De prijs kwa kwaliteit was prima. Wij genoten tevens van een vriendelijke bediening en vlotte uitleg over de gerechten

Bea
Beoordeeld op: 06/03/2020
Bea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekkere keuken in mooi kader. Zeer vriende...

Zeer lekkere keuken in mooi kader. Zeer vriendelijke en vlotte Mevrouw, we gaan zeker terug.

Michael
Beoordeeld op: 01/03/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd was het eten weer zeer lekker,...

Zoals altijd was het eten weer zeer lekker, en de bediening met zo een topgastvrouw is altijd goe

Siebe
Beoordeeld op: 22/02/2020
Siebe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker en gezellig. Een aanrader....

Zeer lekker en gezellig. Een aanrader.

datum score