Heel lekker. Altijd prima in orde....
Heel lekker. Altijd prima in orde.
Heel lekker. Altijd prima in orde.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, vlotte bediening, goed toegankelijk (parking), verfijnde keuken , goede wijnen (enkel de kapstok is niet gemakkelijk te benutten - ik moet toch iets zeggen)
zoals steeds origineel en lekker
zeer tevreden, vriendelijke ontvangst en vriendelijke bediening en zeer lekker eten!
Lekker ! Prima prijs/kwaliteit verhouding ! Vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar !
Fijne gerechtjes, vriendelijke bediening
We kozen voor het vegetarische menu en kunnen daar alleen maar lovend over zijn. Leuke en lekkere gerechtjes. Ook qua prijs een aanrader, want het verschil met een vis/vleesmenu was aanzienlijk (wat vaak niet zo is en bijgevolg niet correct volgens mij). Ook voor de kaas op het einde werd geen supplement aangerekend wat ik nog nergens heb meegemaakt. Enkel lof dus. Er liepen een paar jonge talenten in de bediening die zeer zeker heel erg hun best deden, ondanks de verlegenheid soms. Absoluut een adresje om te onthouden. Oh ja, de wijn was heel goed uitgezocht bij de gerechtjes en men vulde de glazen echt wel tot het maximum.