Super lekker gegeten, heel vriendelijke bedien...
Super lekker gegeten, heel vriendelijke bediening, moou interieur, prijs kwaliteit dik in orde
super leuke ontvangst en lekker eten. Porties mochten voor onze hongerige magen iets meer zijn.
Perfecte combi van stijl service en smaak
het eten was fantastisch! Daarnaast is het een heel mooi restaurant en super bediening. Meer dan een aanrader!
Fijne ontvangst. Fijne, lekkere, verse bereidingen. Je proeft vele spannende verrassende goed bij elkaar passende smaken. Pure verwennerij is het.
Lunch met aangepaste wijnen. Vooraf 3 appetizers en gourmandise bij de koffie. Totaalbeleving.
Kwaliteit en bediening waren (als van ouds) voortreffelijk. Een speciale dank voor de hulp aan mijn echtgenote bij ontvangst en bij ons vertrek.
Eerste restaurantbezoek na "covid" en het was er boenk op. Topadres.
Nog nooit teleurgesteld. Telkens overheerlijke, verfijnde gerechten. Dit in combinatie met een gastvrijheid die je bijna thuis doet voelen.