Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Kris
Beoordeeld op: onbekend

goed hoofdgerecth, minder dessert

op woensdagmiddag gingen we een hapje eten in "Ciao" Er zaten nog twee mensen. We bestelden de hamburger in een Italiaanse bol met frietjes. Heel lekker sappig vlees, enorm dik maar echt heel goed daarna bestelde ik de limoncellomousse ik dacht een lekker frisse mousse te eten maar ik kreeg een potje naar gerookte heilbot ruikende mousse die vooral naar slagroom proefde Citroen proefde ik niet en de visgeur was te fel om er van te genieten. De bediening was wel heel correct en de mensen waren heel vriendelijk en goedgezind.

Jef
Beoordeeld op: onbekend

Leuke snelle hap en niet duur......

Leuke snelle hap en niet duur...

Carl
Beoordeeld op: onbekend

Beste pizza van de streek! Ideaal voor een...

Beste pizza van de streek! Ideaal voor een snelle, goed-kope hap voor jonge mensen of met de kinderen. Pasta's zien er ook goed uit (ik proefde een paar keer bij mijn vrouw). Over de ribbekes ben ik niet onverdeeld gelukkig, toch maar niet. Fijn, fundamenteel interessant interieur, maar doe geen toegevingen meer aan mensen die op zoek zijn naar kleffe italo romantiek of zweterig-vlaamse-hoeve-gezelligheid. Dat zijn niet uw klanten. Tot slot een woord van lof over de steeds efficiënte en vriendelijke bediening.

Veer
Beoordeeld op: onbekend

Veruit de lekkerste pizzeria miles around !...

Veruit de lekkerste pizzeria miles around ! Het interieur is goed en de bediening reuzevriendelijk. Goedkoop is het dan weer niet echt ...

Hans
Beoordeeld op: onbekend

Ben een beetje geschrokken van de reactie van...

Ben een beetje geschrokken van de reactie van Nadia want wij gaan de laatste weken regelmatig naar Ciao! en zijn al elke keer erg tevreden geweest. Het is wel moeilijk om zonder reservatie op weekends binnen te vallen want dan is het erg druk. De vegetarische pasta is een enorme aanrader. Soms lijkt het een beetje te baden in een café-achtig sfeertje door de habitués die luidruchtig staan te kletsen maar dat doet niet af aan de kwaliteit.

Nadia
Beoordeeld op: onbekend

Wij vierden met 7 dames onze vriendin die korte...

Wij vierden met 7 dames onze vriendin die kortelings in het huwelijkbootje stapt. Haar lievelingsgerecht is spaghetti bolognese en we besloten om allemaal haar keuze te volgen. 7 spaghetti's dus....gemakkelijker kan het niet. We kregen allemaal een kleine, waterachtige portie spaghetti, de saus wel goed van smaak. We kregen er zelfs geen brood bij. Uiteindelijk hebben we noodgedwongen brood moeten bestellen omdat we zeker niet voldoende gegeten hadden. Het (diepvries)brood kwam recht uit de oven en lag heel zwaar op onze maag. Achteraf stond de 2 stokbroodjes op de rekening, 2,90 EUR/stuk!!! En de spaghettig was ook rond de 8,5 EUR. We besloten nog een dessert te nemen, maar ook dit viel tegen. De proffiterolles waren nog bevroren van binnen en het vers fruit bij het ijs was ook niet echt vers. Echt een tegenvaller. Spijtig, want de locatie (vlakbij de markt van Turnhout) en het interieur is wel leuk.

Alle beoordelingen van dit restaurant