Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

61 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
61 beoordelingen
datum score
Michiel
Beoordeeld op: 19/05/2019
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ontzettend chagrijnige bediening (vrouw), mocht...

Ontzettend chagrijnige bediening (vrouw), mochten niet buiten zitten, kwam ons eten niet buiten brengen. Achterlijk

Marga T.
Beoordeeld op: 10/05/2019
Marga T. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Vriendelijk personeel, vlotte bediening en...

Vriendelijk personeel, vlotte bediening en heerlijke koffie en super lekker ijs. Komen zeker terug!

Josée V.
Beoordeeld op: 06/05/2019
Josée V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals afgesproken - vooraf gereserveerd...

Zoals afgesproken - vooraf gereserveerd

lief
Beoordeeld op: 06/05/2019
lief beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie eetgelegenheid. Goede prijskwaliteit...

Mooie eetgelegenheid. Goede prijskwaliteit . Zeer goede keuze van aanbevelingswijn. Zeer goede bediening, zeer behulpzaam ondanks grote drukte. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Doe zo verder!

bas
Beoordeeld op: 29/04/2019

Het was een erg leuke locatie en peter, wie...

Het was een erg leuke locatie en peter, wie ik begeleidt, had het er ook erg naar zijn zin. prima eten en mooie kaart

Agnes
Beoordeeld op: 28/04/2019
Agnes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles stond netjes klaar niettegenstaande dat...

Alles stond netjes klaar niettegenstaande dat we een half uur te vroeg aanwezig waren. We werden vriendelijk verwelkomd en men begon meteen met de koffie uit te schenken. De maaltijd was overvloedig en zeer lekker. Men kwam aanhoudend met de koffie rond en op de tafel werd geregeld alles bijgevuld. Ter afsluiting dan nog een lekker stuk appelgebak. Kortom, de groep was uiterst tevreden.

Paul
Beoordeeld op: 28/04/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

niets dan lof vanwege de deelnemers. Het eten...

niets dan lof vanwege de deelnemers. Het eten was uitstekend en de bediening zeer vriendelijk.

Dirk
Beoordeeld op: 23/04/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en ruime keuze aan brood...

Vriendelijke bediening en ruime keuze aan broodjes en beleg. Ik zou zeggen, "tot volgend jaar".

Ronny
Beoordeeld op: 23/04/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles volgens wens...

Alles volgens wens

Ben
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Paas Ontbijtbuffet
Beoordeeld op: 23/04/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit in orde. Zeer vriendelijke...

Prijs/kwaliteit in orde. Zeer vriendelijke bediening. Lekker en aangenaam onbijt genoten.

datum score