Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

74 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
74 beoordelingen
datum score
Paul
Beoordeeld op: 19/06/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer gezellige sfeer, goed eten en vriendelijke...

zeer gezellige sfeer, goed eten en vriendelijke bediening

Guido
Beoordeeld op: 17/06/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was snel en het personeel vriendel...

De bediening was snel en het personeel vriendelijk.

Pascaline
Beoordeeld op: 17/06/2019
Pascaline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

we zaten met de groep in een aparte ruimte....

we zaten met de groep in een aparte ruimte. Iedereen kon gemakkelijk plaatsnemen aan tafel, ook de bewoner in rolwagen. Het personeel was vriendelijk. De toiletten zijn goed bereikbaar. De maaltijd was zeer lekker! Het menu was op maat van de groep aangepast.

Maria
Beoordeeld op: 16/06/2019
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gereserveerd voor groep. Groepsmenu was lekker...

Gereserveerd voor groep. Groepsmenu was lekker en meer dan voldoende. De appeltaart was heerlijk. Alles verliep zeer vlot en we waren tijdig klaar voor onze afspraak met gids. Men kan tot op de dag ervoor aantal deelnemers aanpassen via mail en er volgt prompt een bevestiging zodat je weet dat ze de aanpassing wel degelijk gelezen hebben. Gezellig interieur. Zeer aan te prijzen.

Joan
Beoordeeld op: 16/06/2019
Joan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Norbertijenbuffet was de max. Zeer lekker en...

Norbertijenbuffet was de max. Zeer lekker en veel variatie. Proficiat dit te kunnen aanbieden voor een zeer schappelijke prijs. Bedieining super en personeel super. Bedankt DF groep Aalter/Joan Stevens

Dirk
Beoordeeld op: 14/06/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het kader is prachtig. De bediening correct...

Het kader is prachtig. De bediening correct en zeer vlot. Tafels stonden netjes klaar gedekt en alles was vers en lekker. Goede bediening van koffie en thee. Dikke pluim!

TIna
Beoordeeld op: 11/06/2019
TIna beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik heb niets op te merken over de bediening...

Ik heb niets op te merken over de bediening en het eten maar eerder om het feit dat men geen moeite wou doen om uit te pluizen waar de fout zat in de rekening. Ik heb alles nagekeken, en op het einde klopt alles buiten het aantal schotels (menu's). In het begin werd er geknoeid met de rekening en werd een rechtzetting uitgevoerd waardoor volgen mij daar de fout is. Iedereen heeft zijn menu's betaald en ik kon opdraaien voor de extra menu die eigenlijk al werd betaald, en dat vind ik niet correct. Ik ben zeker dat bij de afrekening er een te veel in kassa was. Ik wil nog een benadrukken dat de meisjes die ons bedienden super vriendelijk waren en heel behulpzaam, het eten echt niet op aan de merken maar alles eindigde in mineur door dit voorval.

Stien
Beoordeeld op: 10/06/2019
Stien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn goed en correct verzorgd geweest. Dus...

We zijn goed en correct verzorgd geweest. Dus tevreden klanten.

Koen
Beoordeeld op: 09/06/2019

De beiaard is een vast waarde in Postel waar...

De beiaard is een vast waarde in Postel waar we met veel plezier terugkeren! Vriendelijke uitbaters Diana en Hugo en ook al hun personeel! Goede kaart en lekker eten! Niets is hier teveel ! Bedankt en tot spoedig

Roland
Beoordeeld op: 03/06/2019
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De planning was perfect! De boterkoek en de...

De planning was perfect! De boterkoek en de koffie werden zeer geapprecieerd.

datum score