Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

110 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
110 beoordelingen
datum score
Mevr.S.
Beoordeeld op: 24/02/2020
Mevr.S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heerlijk eten vriendelijke bediening gezellige...

heerlijk eten vriendelijke bediening gezellige atmosfeer

Eveline
Beoordeeld op: 23/01/2020
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke gerechten en een fijne sfeer. De...

Heerlijke gerechten en een fijne sfeer. De bediening is ook erg goed.

Steve
Beoordeeld op: 26/12/2019
Steve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

-vriendelijk personeel -lekker eten -genoeg...

-vriendelijk personeel -lekker eten -genoeg eten -veel keuze -ondanks Kerstmis, geen verplichting om Kerstmenu te nemen.

André
Beoordeeld op: 26/12/2019
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het Kerstmenu was (zoals steeds) heel lekker....

Het Kerstmenu was (zoals steeds) heel lekker. We hebben er van genoten. Ook alle lof voor de vlotte en vriendelijke bediening. Stans en André

Conny
Beoordeeld op: 25/12/2019
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker...

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker eten

Kristien
Beoordeeld op: 22/12/2019
Kristien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellige sfeer, heel fijne, leuke bedieni...

Heel gezellige sfeer, heel fijne, leuke bediening, heel lekker eten. Dankjewel!

Jos
Beoordeeld op: 19/12/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke ontvangst - aangename zitplaats...

vriendelijke ontvangst - aangename zitplaats - verzorgde en zeer degelijke maaltijd

Yvonne
Beoordeeld op: 09/12/2019
Yvonne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De reservering verliep erg soepel en heel fijn...

De reservering verliep erg soepel en heel fijn dat er nog gereserveerd kán worden, de bediening was super vriendelijk en we hoefden echt niet lang te wachten op drankjes en eten, het was top

Jos
Beoordeeld op: 12/11/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn tevreden (1) omdat wij vooraf konden...

Wij zijn tevreden (1) omdat wij vooraf konden reserveren. Maar daarbij hebben wij wel de opmerking dat wat op de website stond (zoals witloof met hesp in kaassaus …) in feite moeilijk te verkrijgen was voor groepen; en geen melding van de mogelijkheid van videe, stoofvlees . . . Dus niet gemakkelijk om vooraf aan onze groepsleden te melden wat goed zou passen - voor de mogelijkheden van ons tractatiebudget. (2) Hetgeen geboden werd op tafel was prima in orde, en ook de service. Wij zijn tevreden dat wij naar jullie gekomen zijn. Met vriendelijke groeten, Jos Van Loon (pastoor Olen)

Stefanie
Beoordeeld op: 11/11/2019
Stefanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk Lekker eten Komen al paar jaar...

Vriendelijk Lekker eten Komen al paar jaar terug telkens we naar het mtb sunparcs weekend komen in mol Super lekker stoofvlees Mvg Stefanie Tot volgend jaar

datum score