Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

109 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
109 beoordelingen
datum score
jan
Beoordeeld op: 30/08/2019

Zeer goede vlotte en vriendelijke servering...

Zeer goede vlotte en vriendelijke servering en smakkelijke lekkere gerechten. Jan Ophoff

Ronny
Beoordeeld op: 28/08/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gastvrije ontvangst met vriendelijke bedie...

Zeer gastvrije ontvangst met vriendelijke bediening. Ruime schotels met een faire prijs.

Erik
Beoordeeld op: 16/08/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tis er telkens gezellig en een zeer goede ,...

Tis er telkens gezellig en een zeer goede , vlotte bediening van de heerlijke schotels en ook het ontbijt. Dank U

Jac
Beoordeeld op: 15/08/2019

Prima lunch op mooie locatie...

Prima lunch op mooie locatie

aloys
Beoordeeld op: 08/08/2019
aloys beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijke en correcte bediening. Goede...

zeer vriendelijke en correcte bediening. Goede prijsverhouding t.a.v. het gebodene aangename omgeving

Ingrid
Beoordeeld op: 29/07/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hadden als groep gereserveerd, en hadden...

Wij hadden als groep gereserveerd, en hadden op voorhand ook de bestelling doorgegeven. Op een minimum van tijd stond ons eten op tafel, zeer lekker, goed verzorgd en zeer vriendelijke bediening. dank u voor de service

Beoordeeld op: 22/07/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het ging om een koffietafel voor 37 personen...

Het ging om een koffietafel voor 37 personen ; Alles piekfijn in orde , alles voldoende en koffie volop ! Bedankt !l

Linda
Beoordeeld op: 21/07/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is altijd goed en de porties ruim...

Het eten is altijd goed en de porties ruim voldoende. Service is ook goed.

ignace
Beoordeeld op: 19/07/2019
ignace beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

leuke locatie snelle en vriendelijke bediening...

leuke locatie snelle en vriendelijke bediening

Freddy
Beoordeeld op: 15/07/2019
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en v riendelijke bediening. Lekker eten...

Goede en v riendelijke bediening. Lekker eten en uitzonderlijk groot ijsje !

datum score