Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

74 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
74 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 23/04/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en ruime keuze aan brood...

Vriendelijke bediening en ruime keuze aan broodjes en beleg. Ik zou zeggen, "tot volgend jaar".

Ronny
Beoordeeld op: 23/04/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles volgens wens...

Alles volgens wens

Ben
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Paas Ontbijtbuffet
Beoordeeld op: 23/04/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit in orde. Zeer vriendelijke...

Prijs/kwaliteit in orde. Zeer vriendelijke bediening. Lekker en aangenaam onbijt genoten.

C.
Beoordeeld op: 22/04/2019
C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bij controle van de rekening door mijn echtgeno...

Bij controle van de rekening door mijn echtgenote thuis blijkt dat er den onrechte een aantal consumpties zijn door berekend w.o.twee witte wijn { Chardonnay} en een rode wijn plus een sinasappelsap.

Roger
Beoordeeld op: 01/04/2019

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg...

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg zelfs (bijna) ruzie met een zeer onvriendelijke meneer aan de telefoon. Is toch geen rare vraag als je met 18 graden graag buiten wilt eten. Echter onmogelijk en dat werd op een meer dan lompe manier medegedeeld. Ook jammer dat diezelfde meneer te vroeg begon te schelden voordat hij de hoorn had opgehangen. Overigens alle complimenten aan het personeel. Was goed. Maar zou die meneer de telefoon niet meer laten opnemen. Sterker, zou niet meer met hem willen en gaan werken. Wat een lompheid en dat in een branche die zich GASTVRIJHEID noemt. Niet echt een GASThof......... Alle sterkte in de toekomst

Karel V.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Karel V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

mooie koffietafel , meer dan voldoende voor...

mooie koffietafel , meer dan voldoende voor iedereen , zeer goede bediening, we waren content " Landelijke Gilden Mol-Achterbos "

Ann V.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Ann V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Als fietsers komen we in de zomer regelmatig...

Als fietsers komen we in de zomer regelmatig langs om iets te eten en drinken op het gezellige terras. We wilden gisteren het ontbijt eens uitproberen. Het ontbijt was lekker en voldoende, zeker voor zijn prijs. Het personeel was supervriendelijk.

JOHAN C.
Beoordeeld op: 27/03/2019
JOHAN C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede mosselen...

lekker eten, goede mosselen

Deken René
Beoordeeld op: 15/03/2019
Deken René beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Service was goed en het is een aangename plek! ...

Service was goed en het is een aangename plek! De vleeskroket liet een beetje op zich wachten. Graag tot ziens!

Cor K.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Cor K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was bijzonder lekker. En dat in een...

Het eten was bijzonder lekker. En dat in een gezellige entourage.

datum score