Keuken
Budget
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Ken jij een eethuis of café waar het personeel je vanop straat enthousiast toewuift? Waar ze de deur voor je openhouden, je jas aan de kapstok hangen en altijd lachen? De vaste klanten van eethuis 'Bits N Bites' willen hun koffietjes enkel nog door Eva, Anthony, Liliana of Roxane ingeschonken krijgen. Zij hebben dan wel het Down-syndroom of een mentale handicap, ze bedienen elke klant als was die de koning zelf. 'En daarvoor wachten we met plezier een minuutje langer op ons gebakje', glimlachen de klanten.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.6 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Louise
Beoordeeld op: onbekend

Wij zijn net komen eten voor mijn verjaardag...

Wij zijn net komen eten voor mijn verjaardag Superlekker en vriendelijk.Bedankt Antonio voor de cake met kaarsje en verjaardags liedje xxx

placeholder
Geert
Beoordeeld op: onbekend
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

superleuke ervaring

Deze ochtend gaan ontbijten voor de verjaardag van mijn zoon. Een lekker ontbijtje met alles er op en er aan, inbegrepen het noodzakelijk glaasje Cava bij zo'n gelegenheid. Supervriendelijk en gedienstig personeel dat zelfs een happy birthday voor hem kwam zingen ! en dat alles tegen een scherpe prijs. Een aanrader !

Danielle
Beoordeeld op: onbekend

Hier ontbijten een aanrader

Vandaag hier ontbeten nav. een ontvangen bongobon. Heerlijk en genoeg gegeten. Alles vers en vers bereidt. Voldoende keuze voor een heerlijk ontbijt.Prachtige ontvangst en zeer prettige en correcte bediening. Uniek concept. U wordt verwendt door de dochter en haar collega's die een lichte beperking hebben. Lichte beperking?? zeg maar een zware meerwaarde. Een stevige aanraders ook voor een gewoon tasje vers gezette koffie met eigen gebak en taart.

Christ’l
Beoordeeld op: onbekend

Wij komen hier vaak. Met of zonder onze kinder...

Wij komen hier vaak. Met of zonder onze kinderen. Altijd is iedereen vriendelijk en behulpzaam. En ... alles is vers en superlekker !

Alle beoordelingen van dit restaurant