18/20 Gault&Millau
2 sterren
Kiliaanstraat 8 2570 DUFFEL
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.1 Gebaseerd op 29 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
29 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Gery
Beoordeeld op: 16/11/2018
Gery beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Top keuken maar de wijn was een tegenvaller...

Top keuken maar de wijn was een tegenvaller voor een twee sterren zaak, nog nooit zoveel water gedronken op resaurant omdat de wijn zo zuinig werdt afgemeten. 28 € voor de rosé champange en 22€ voor de blanc vindt ik er echt over. Jammer want de verwachting was hoger en dat blijft wel hangen.

AAAGourmet
Beoordeeld op: onbekend

Toplunch

Prachtige lunch. Verrassende smaakcombinaties - makreel met granny smith, ree met kers, framboos met honingtomaat - gecombineerd met bijzondere wijnen die niet persé op de wijnkaart staan. Zeer uitgebreid koffieservies. Professionele en vriendelijke staf en zeer goede akoestiek. Een absolute aanrader!

Blanca
Beoordeeld op: onbekend
Blanca beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ontgoocheld

Het eten was geen 2 sterren waard. De champagne 24€ per glas veel te duur, koffie 12€ ook te duur en voor de waters rekenen zomer flessen aan dan dat we gedronken en dit an 10€ de fles. Alle gerechten kwamen na mekaar leek wel dat we snel weg moesten. De sommelier wist ons niet te begeleiden bij de keuze van 1 fles wijn dus liet hij de kaart achter en hebben zelf moeten vragen om die terug te nemen na 20 minuten. Ike Dan maar 3 pers aangeoaste wijnen genomem 1 zonder de wijnen. Afruimen bleek ook een probleem te zijn want lege borden bleven redelijk lang staan. Veel brood hebben wij niet gekregen en voor de aangepaste wijnen moesten wij zelf vragen en nog extra te krijgen. Volgs ons moeten ze teruggeven los ze zo verder doen vrees ik dat de Sterren zullen gaan vliegen

placeholder
Luc Sebrechts
0 Favorieten
Beoordeeld op  10/10/2016

Wij moesten wel 55 minuten en daarna 45 minuten wachten...... brood in overvloed en het water bleef maar komen 6 personen 6 flessen water ik ben blij dat jou beoordeling te lezen is, mijn beoordeling heb ik nooit zien verschijnen dat zegt wel iets?

GRIET
Beoordeeld op: onbekend

Subliem

Fantastische smaakcombinaties, een streling voor het oog en voor de tong, gecombineerd met uitmuntende wijnen, en erg professionele en vriendelijke bediening. Een aanrader op alle vlakken !

Charlotte
Beoordeeld op: onbekend

2 sterren...

... dat worden er zeker 3! Lees meer over mijn prachtige ervaring in Nuance op mijn blog. http://charleat.blogspot.be/2014/01/nuance.html

placeholder
An
Beoordeeld op: onbekend

Outstanding

Our experience at Nuance was really outstanding. Service was very professional and also very friendly, the staff cared for all our needs. The interior was nice and cozy. The food was really excellent, and like the name of the restaurant suggests, there were a lot of nuances in the different flavors. Pricy but good.

Simon
Beoordeeld op: onbekend

Gewoon top!

Dit restaurant tart alle verbeelding. We kwamen hier 2 verjaardagen vieren en namen de menu Smaaknuances, wijn inbegrepen. Vriendelijk personeel, perfecte bediening, een top sommelier die zeer goed weet waarover hij spreekt en elk bord is een kunstwerk op zich. Het personeel is op elkaar ingewerkt en de vrouw des huizes, Sofie, vindt zich helemaal niet te mooi om de handen uit de mouwen te steken. Er was geen enkele tafel meer beschikbaar en dat spreekt voor zich. Dit is ons tweede bezoek en terugkomen doen we zeker. Bedankt Thierry en Sofie voor deze onvergetelijke avond. Simon, Mireille, Wim en Tania

marc
Beoordeeld op: onbekend

we zijn voor mijn 50 ste verjaardag gaan eten...

we zijn voor mijn 50 ste verjaardag gaan eten in nuance! dit was top op alle gebied! elk gerecht was een streling voor oog en mond! de wijnen waren zeer passend ! een echte aanrader! dit was een onvergeetelijke avond! we hebben dan ook terug een tafel gereserveerd voor volgend jaar! prijs/kwaliteit is er geen betere! groetjes marc

Kathleen
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben het geluk in de buurt te wonen,...

Wij hebben het geluk in de buurt te wonen, en zijn hier ondertussen voor de 3e keer geweest. Het interieur is warm maar strak tegelijk, de bediening is vrij jong maar doet het perfect (zeker de gastvrouw, chapeau), de sommelier kent zijn zaken en doet zijn best om het geheel een beetje humoristisch te begeleiden zonder hierin te overdrijven. En het eten is, volgens mijn bescheiden mening, echt van buitenaards goeie kwaliteit. De aangepaste wijnen bij het menu zijn nooit slecht, maar uiteraard vrij jong en nu ook weer niet overdreven fantastisch, maar mooi aangepast aan het eten en begeleid met een gesmaakte uitleg, wat je zou kunnen verwachten aldus. Gekeken naar het menu en de wijnen, is dit restaurant prijs/kwaliteit gezien aldus ook top mi. Het enige minpunt bij de rekening, was te moeten vaststellen dat het glaasje champagne bij de aperitief (voorgesteld als aperitief) 22 euro bleek te kosten, en een half litertje water 7 of 8 euro, en er werd aardig doorgeschonken (met het water..). Met z'n vieren, kostte ons een dat ene glaasje champagne en enkele glazen bruisend water aldus toch gauw ongeveer 140-150 euro, toch een kleine domper op voorts een geweldig feestelijke avond. Dus wat betreft prijs: 6/10, voor de rest 11/10. 100% een aanrader!!

Marion
Beoordeeld op: onbekend

Eén en al lof over dit restaurant: zowel food,...

Eén en al lof over dit restaurant: zowel food, als bediening als locatie zijn tof ... De smaken zijn zo fijn en zo explosief ... het smelt weg in je mond. Hier gaan we zeker nog terug! We waren gast met Franstalige vrienden en ook zij werden in hun moedertaal geholpen. Super!

Alle beoordelingen van dit restaurant