Beoordelingen van 'keet

261 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
261 beoordelingen
datum score
Steven
Beoordeeld op: 16/05/2022
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

bevestiging van reservatie via mail en sms...

bevestiging van reservatie via mail en sms om dan bij aankomst op te merken dat het gesloten was! bijgevolg ook geen tijd meer om een alternatief te zoeken op zondagavond en heel de planning hierdoor stuk liep, spijtig maar zeker niet tevreden dus. Dit had op de site moeten gemeld staan dat ze gesloten waren en zeker geen reservatie kunnen doen online!

Jan
Beoordeeld op: 14/05/2022
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekkere vol-au-vent...

Vriendelijke bediening, lekkere vol-au-vent met frietjes! Mooi kader!

Andreas
Beoordeeld op: 13/05/2022

Het was niet eens open terwijl de openingsuren...

Het was niet eens open terwijl de openingsuren wel duidelijk aangaven dat het wel open was. Ik kon zelfs online reserveren. Dit is de 2de keer dat dit voorvalt op korte tijd. Ik kom niet meer.

Roger
Beoordeeld op: 03/04/2022
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Amateuristisch lachwekkend, bij het aperitief...

Amateuristisch lachwekkend, bij het aperitief ging het al mis, voorgerecht was koud(garnaalkroketten) hoofdgerecht was ook niet goed, vlees taai en niet op de gevraagde manier gebakken, dessert was ok, fles rosé was niet gekoeld.

Gerda
Beoordeeld op: 21/03/2022
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden gereserveerd om 16u30 en reservering...

We hadden gereserveerd om 16u30 en reservering was ook bevestigd door hen...toen we er aankwamen was er een privé feestje gepland en werden we gevraagd om weg te gaan na 1 drankje, ze hadden eerst niets gezegd en ons ook niet op voorhand verwittigd via internet dat de reservering niet kon doorgaan, is geen reclame, integendeel!

Michael
Beoordeeld op: 10/03/2022
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Service is prima, mooie plaats en idd heel...

Service is prima, mooie plaats en idd heel lekker :)

Laure
Beoordeeld op: 30/01/2022
Laure beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ondanks bevestigde reservatie was er een privef...

Ondanks bevestigde reservatie was er een privefeest bezig. Ze waren ook allemaal aan het roken

Patrick
Beoordeeld op: 24/01/2022
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

verzorgde service en goed eten en drinken....

verzorgde service en goed eten en drinken.

Lauranne
Beoordeeld op: 30/12/2021
Lauranne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Personeel onderbemand. Half rauwe kip bij...

Personeel onderbemand. Half rauwe kip bij de salade. Wel vriendelijke bediening! En Wildkroketjes waren super lekker!

Benny
Beoordeeld op: 20/12/2021
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed gegeten in een rustige omgeving. Hondjes...

Goed gegeten in een rustige omgeving. Hondjes toegelaten. Uitgebreide keuze. Ruime parking.

datum score