Beoordelingen van La Rosa

1229 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
1229 beoordelingen
datum score
Hugo
Beoordeeld op: 03/03/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker gegeten in aangenaam kader. Profes...

Super lekker gegeten in aangenaam kader. Professionele bediening zonderte stijf te zijn. Aanrader!

Lo
Beoordeeld op: 03/03/2020
Lo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

mooie, rustige omgeving, aangenaam personeel. l...

mooie, rustige omgeving, aangenaam personeel. lekkere menu, ook voor vegetarier goede wijnkeuze

Stijn
Beoordeeld op: 01/03/2020
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Leuk kader, heel verfijnd eten, lekkere wijnen...

Leuk kader, heel verfijnd eten, lekkere wijnen royaal geserveerd en sympathieke bediening!

Eric
Beoordeeld op: 29/02/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Enorm lekker gegeten. Zeer vriendelijk personee...

Enorm lekker gegeten. Zeer vriendelijk personeel.

placeholder
Gina
Beoordeeld op: 28/02/2020
Gina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals steeds een goede prijs/kwaliteit verhoudi...

Zoals steeds een goede prijs/kwaliteit verhouding; smaakvolle gerechten, mooie presentatie, lekkere wijnen, vriendelijke bediening. Kortom alles wat je verwacht.

PAUL
Beoordeeld op: 27/02/2020
PAUL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en goede bediening en gezellig...

Heel lekker en goede bediening en gezellig

Timmy
Beoordeeld op: 26/02/2020
Timmy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super service, heerlijk eten in een aangename...

Super service, heerlijk eten in een aangename setting! Hier komen we terug!!!

Luc
Beoordeeld op: 23/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

's Middags het eenvoudige lunchmenu genomen....

's Middags het eenvoudige lunchmenu genomen. Bleek achteraf niet zo eenvoudig te zijn. Ingrediënten in voor- en hoofdgerecht op zijn minst verrassend, alsook bereidingswijze en gebruikte kruiden en bloemetjes. Zeer fijn middagmaal. Nagerecht kon er ook nog bij: ook zeer lekker. Op zicht van aangeboden hoeveelheden oorspronkelijk wat weinig, maar achteraf wel voldaan. Ook lekkere wijnen!

Joke
Beoordeeld op: 22/02/2020
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker, heel toffe bediening en aangenaam...

Super lekker, heel toffe bediening en aangenaam kader! Wij komen zeker terug

Roger
Beoordeeld op: 20/02/2020
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Fijne ontvangst, mooi omkadering en heel...

Fijne ontvangst, mooi omkadering en heel lekker eten. Kennis van zaken, uitleg over de gepaste wijnen. Aanrader.

datum score