Den Boom
Restaurant Den Boom
Reeds 10 jaar zorgen Bert en zijn team
voor een vrolijk onthaal in een 19de eeuws rustiek kader.
In de zomer is er plaats op het prachtig tuinterras,
in de winter een warm onthaal aan de haard.
Hier in Den Boom vindt u een heerlijke,
seizoensgebonden keuken,
met duifje als huisspecialiteit,
de suggesties en menu’s veranderen maandelijks,
de lunch op weekdagen dagelijks
In de namiddag kunt u er ook terecht voor vers gebak,
heerlijk ijs, met iets warms of liever iets fris.
Alle dagen opnieuw streven wij ernaar
om voor u als klant het beste
te bieden in een mooie continuïteit,
en zijn versheid en presentatie prioritair
om voor u een optimale maaltijd en bediening te bieden
met uw tevredenheid als resultaat.
Dit dagelijks genoegen is en blijft onze drijfveer.
Alvast smakelijke groeten
Bert & team
Reserveren
Je kan het restaurant niet online reserveren via Resto.be
Neem contact op per telefoon of stuur een bericht:
Goed
Het eten was verzorgd. Twee - jonge - personeelsleden waren zeer vriendelijk én verzorgd. De twee oudere lieten te wensen over. Zeer lange wachttijden. 1 uur voor het voorgerecht en dan nog eens een uur voor het hoofdgerecht. Dat was er echt over!
Hier komen we zeker terug
Gisteren gaan eten voor mijn verjaardag, superlekker en ook de bediening was volledig in orde! Deze mensen hebben van mij dan ook een fooi gekregen en wetende dat ik dat bijna nooit geef, betekend dus wel dat het ZEER goed was! Hier kom ik zeker nog terug!
Leuk terras
Lekker gegeten op een fijn en rustig terras, met vriendelijke en attente bediening.
Genieten
Je krijgt rustig de tijd om te genieten in een ontspannen sfeer. De bediening is correct en joviaal en flexibel. De maand menu is een aanrader, lekker, vriendelijke prijs en goed uitgebalanceerd qua smaken. Er is voldoende ruimte tussen de tafels zodat je een eigen plekje hebt met je gezelschap.
VOORTREFFELIJK EN GOED RESTAURANT
ZEER GOED RESTAURANT IN HET CENTRUM VAN DE GEMEENTE BOOM, VLOTTE EN VRIENDELIJKE BEDIENING. GOEDE VERHOUDING TUSSEN PRIJS EN KWALITEIT.
Chic en betaalbaar
Een stijlvol interieur, stoffen tafellakens, stoffen servietten, kroonluchters, ruim plaats tussen de tafels, correcte en gemoedelijke bediening. Flexibel als je iets wil wisselen in de menu zonder veel meerkost. Zeer klantgericht. De bediening had er zelf plezier in, zo moet dat zijn. We komen zeker terug!!!!
gezellig..
heel gezellig restaurant....lekker eten voor een eerlijke prijs...heel romantisch...en een heel goeie service 10/10