Beoordelingen van Presence

82 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
82 beoordelingen
datum score
Arlette
Beoordeeld op: 14/03/2020
Arlette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker en prima service...

Altijd lekker en prima service

Mark
Beoordeeld op: 13/03/2020
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Goede vriendelijke bediening en gerechten lekke...

Goede vriendelijke bediening en gerechten lekker

Guido
Beoordeeld op: 06/03/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We werden zeer vriendelijk en persoonlijk ontva...

We werden zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangen en op onze wenken bediend. De amuses waren voortreffelijk, evenals de bestelde gerechten. Een lekkere, betaalbare, witte huiswijn. Zeker een aanrader!

Nicole
Beoordeeld op: 06/03/2020
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Supervriendelijk ontvangen en eten was top!...

Supervriendelijk ontvangen en eten was top! We kwamen specifiek voor de hopscheuten en deze werden heerlijk geserveerd.

Sylvie
Beoordeeld op: 05/03/2020
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk gegeten tijdens de lunch voor maar...

Heerlijk gegeten tijdens de lunch voor maar 29 euro ( 3 gangen) Altijd overheerlijk!

Dany
Beoordeeld op: 05/03/2020
Dany beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was zeer lekker en de bediening super...

Het eten was zeer lekker en de bediening super goed. Ook de wijntjes waren in orde en de glaasjes waren niet te gierig gevuld. Een aanrader om zeker terug te komen.

Helga
Beoordeeld op: 01/03/2020
Helga beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vlotte bediening...

Lekker eten en vlotte bediening

Anita
Beoordeeld op: 24/02/2020
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zowel de ontvangst van onze tafelgenoten alsook...

zowel de ontvangst van onze tafelgenoten alsook de bediening en de kwaliteit van ons diner waren perfect. vriendelijke groeten René Verdickt

gabriel
Beoordeeld op: 19/02/2020
gabriel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk onthaal en kwaliteit...

vriendelijk onthaal en kwaliteit

Lutgarde
Beoordeeld op: 19/02/2020
Lutgarde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten en mooi...

Vriendelijke bediening, lekker eten en mooi verzorgd

datum score