Beoordelingen van Presence

75 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
75 beoordelingen
datum score
Emmanuel
Beoordeeld op: 15/01/2020
Emmanuel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ook voor de lunch kregen we een fijne ontvangst...

Ook voor de lunch kregen we een fijne ontvangst en een supervriendelijke bediening met een verzorgd 3 gangen menu.

Beoordeeld op: 15/01/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Kwaliteit van het eten en de service....

Kwaliteit van het eten en de service.

Willy
Beoordeeld op: 26/12/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en super vriendelijke bediening....

Lekker eten en super vriendelijke bediening.

Marc
Beoordeeld op: 26/12/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker kerstmaal. Perfecte selectie van aangepa...

Lekker kerstmaal. Perfecte selectie van aangepaste wijnen

Diane
Beoordeeld op: 26/12/2019
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst Zeer lekker gegeten...

Vriendelijke ontvangst Zeer lekker gegeten Bediening top

Guy
Beoordeeld op: 26/12/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Top restaurant. Bediening uitmuntend. Gastvri...

Top restaurant. Bediening uitmuntend. Gastvrijheid en vriendelijke bediening. Gewoon een 10 voor ons!!

Linda
Beoordeeld op: 25/12/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening. Lekker eten en gezellig...

Vriendelijke bediening. Lekker eten en gezellige sfeer.

Walter
Beoordeeld op: 15/12/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijk personeel. Prima kwaliteit. Kl...

Zeer vriendelijk personeel. Prima kwaliteit. Kleine kanttekening: misschien twee groenten ipv een hoeveelheid witloof. Niet iedereen houdt van witloof.

Frans
Beoordeeld op: 27/11/2019
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten goede bediening gezllige sfeer...

Lekker eten goede bediening gezllige sfeer

Lieve
Beoordeeld op: 25/11/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het totale plaatje. Gezellig, rustig restaurant...

Het totale plaatje. Gezellig, rustig restaurant. Vriendelijk personeel, zeker de gastheer. Mooie menu en nooit ontevreden buiten gegaan. Er was een kleine vergissing gebeurd door het personeel en het werd onmiddellijk rechtgezet en nog eens extra benadrukt door een pousse café aan te bieden van het huis. Top!

datum score