Beoordelingen van Presence

45 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
45 beoordelingen
datum score
Walter
Beoordeeld op: 09/09/2019

ik heb de reservatie voor diner voor de verjaar...

ik heb de reservatie voor diner voor de verjaardag van mijn vrouw gemaakt op donderdag ochtend vroeg en bevestigd gekregen. Zondag om 13h45! krijg ik telefoon van Présence dat ze ons die avond niet kunnen ontvangen omdat het restaurant dicht is vanwege een of ander event waar ze aan deelnemen. totaal onaanvaardbaar, totaal onprofessioneel tot nooit meer

Jef
Beoordeeld op: 07/09/2019
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs / kwaliteit uitstekend . Leuke ontvangst...

Prijs / kwaliteit uitstekend . Leuke ontvangst . Uitstekende en fijne bediening . Deugddoende en mooi verzorgende gerechten . Mvg

Evi
Beoordeeld op: 02/09/2019
Evi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Superlekker eten en goede bediening!...

Superlekker eten en goede bediening!

Paul
Beoordeeld op: 25/08/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer, vlotte en zeer vriendelijke...

Aangename sfeer, vlotte en zeer vriendelijke bediening en natuurlijk heel lekker gegeten.

Josine
Beoordeeld op: 23/08/2019
Josine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

aangenaam kader, lekker eten en vlotte bedienin...

aangenaam kader, lekker eten en vlotte bediening

Romina
Beoordeeld op: 20/08/2019
Romina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals altijd heel erg lekker gegeten, top servi...

Zoals altijd heel erg lekker gegeten, top service en erg gezellig zitten.

Rudy
Beoordeeld op: 19/08/2019
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

heel lekker menu (moederdag) en top bediening,...

heel lekker menu (moederdag) en top bediening, ondanks een last minute personeelstekort ! Rudy

Sylvie
Beoordeeld op: 18/08/2019
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was subliem!! Van de amuse rot en met het...

Het was subliem!! Van de amuse rot en met het dessert. Supervriendelijke bediening en top locatie

MICHEL
Beoordeeld op: 18/08/2019
MICHEL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

perfekte diner - klassiek met moderne uitstrali...

perfekte diner - klassiek met moderne uitstraling - zeer vriendelijke bediening en uitstekende champagne en rode wijn komen zeker hopelijk nog vele malen terug

Olga
Beoordeeld op: 16/08/2019
Olga beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hebben heerlijk gedineerd in een gezellig kader...

Hebben heerlijk gedineerd in een gezellig kader. Alles naar wens.

datum score