Beoordelingen van Presence

72 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
72 beoordelingen
datum score
Piet
Beoordeeld op: 12/02/2020
Piet beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader prachtige bediening zeer lekker...

Mooi kader prachtige bediening zeer lekker eten Heeeel vriendelijke mensen die voldoen aan al uw wensen.

Emiel
Beoordeeld op: 08/02/2020
Emiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer goede ontvangst bij aankomst: toog met...

Zeer goede ontvangst bij aankomst: toog met aperitief en een hapje. Zeer verzorgde tafel, achteraan in het restaurant: rustige plaats, ideaal voor babbel en gezelligheid. Lekker verzorgd eten. Zeer correcte bediening.

Günther
Beoordeeld op: 06/02/2020
Günther beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch eten, een gezellige sfeer, en heel...

Fantastisch eten, een gezellige sfeer, en heel goede bediening.

Patrick
Beoordeeld op: 05/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten, vlotte bediening,aangenaam...

Zeer lekker eten, vlotte bediening,aangenaam kader, prijs/kwaliteit ok We komen nog eens terug.

laurent
Beoordeeld op: 30/01/2020
laurent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfect!...

Perfect!

Luk
Beoordeeld op: 27/01/2020
Luk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Algemeen: prijs/kwaliteit niet OK Zondagavond...

Algemeen: prijs/kwaliteit niet OK Zondagavond keuken kennelijk niet op zelfde niveau als eerder ervaren. op werkdagen (andere kok?). Vol-au-vent improvisatie gekregen die normaal niet mocht geserveerd worden. Bediening wel met klasse en kleine tegemoetkoming- gezien bovenstaande - met gratis koffie.

Louis
Beoordeeld op: 25/01/2020
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service Lekker eten...

Vriendelijke service Lekker eten

Emmanuel
Beoordeeld op: 15/01/2020
Emmanuel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ook voor de lunch kregen we een fijne ontvangst...

Ook voor de lunch kregen we een fijne ontvangst en een supervriendelijke bediening met een verzorgd 3 gangen menu.

Beoordeeld op: 15/01/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Kwaliteit van het eten en de service....

Kwaliteit van het eten en de service.

Willy
Beoordeeld op: 26/12/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en super vriendelijke bediening....

Lekker eten en super vriendelijke bediening.

datum score