Budget
€€
Openingsuren
Openingsuren
Over dit restaurant
Spring eens binnen in brasserie De Kluis in het centrum van Kapellen waar chefkok/zaakvoerder Stephan Moonen samen met zijn team het iedereen naar hun zin maakt. Onze getalenteerde chefs staan borg voor de dagverse kwaliteitsproducten die zij bereiden met uiterste zorg en vakkundigheid voor de fijnproevers.
Onze keuken staat in voor de gevarieerde kaart met heerlijke gerechten gebaseerd op dagverse producten met een sausje van talent en creativiteit. Verse vis, verse pasta’s, super malse steaks en in de zaal bereide filet américain … Kortom, de heerlijkste gerechten prijken op de rijk gevulde menukaart, maar vergeet ook onze seizoensgebonden suggesties niet! Voor de hete zomerdagen en –avonden is het tuinterras een absolute aanrader.
Het is er buitengewoon zalig vertoeven onder de grote, mooie parasols en mochten er toch een paar regendruppels vallen, dan vindt u steeds beschutting onder het reusachtige, uitschuifbare afdak.
Onze keuken staat in voor de gevarieerde kaart met heerlijke gerechten gebaseerd op dagverse producten met een sausje van talent en creativiteit. Verse vis, verse pasta’s, super malse steaks en in de zaal bereide filet américain … Kortom, de heerlijkste gerechten prijken op de rijk gevulde menukaart, maar vergeet ook onze seizoensgebonden suggesties niet! Voor de hete zomerdagen en –avonden is het tuinterras een absolute aanrader.
Het is er buitengewoon zalig vertoeven onder de grote, mooie parasols en mochten er toch een paar regendruppels vallen, dan vindt u steeds beschutting onder het reusachtige, uitschuifbare afdak.