Heel blij dat we na 8 maanden tijd weer terug...
Heel blij dat we na 8 maanden tijd weer terug kunnen gaan naar de gezelligste huiskamer van Maasmechelelen kunnen gaan .
Puur genieten van lekker eten , voor sfeer en gezelligheid een 10/20!
Topontvangst heel lekker en uitgebreid ontbijt ! Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel ! Grts
Vriendelijk personeel, altijd tijd voor een babbelke
Het was heel lekker en de gastvrouw was mega vriendelijk! Na lang wachten konden we eindelijk nog eens gaan eten!! SUPER :)
Het was zo fijn er na al die Corona-maanden weer te mogen zijn. Lekker eten en onwijs vriendelijk bediening. Het voelt als thuiskomen.
Wij zijn tevreden over het restaurant bezoek omdat wij na een lange periode weer net zo enthousiast zijn ontvangen als voor de corona periode. Met de bekende vriendelijkheid en kwaliteit van de bediening en zeker de kwaliteit van het volgens de kaart gebodene.
Bij de Witte is het altijd gezellig vertoeven. Het is ook 1 van ons favoriete plekjes. Na maanden van sluiting door corona werden we weer met hetzelfde enthousiasme ontvangen en bediend. Toppers.