Budget
Over dit restaurant
Twee decenia lang maakte Mistral het goede weer aan de Opiterstraat maar afgelopen najaar koos het resoluut voor het centrum. Gelegen tussen twee geanimeerde winkelwandelstraten vormt brasserie Mistral een welkom, rustig eiland. Het trendy terras is onweerstaanbaar bij mooi weer (even verderop kunnen kleine kindjes volop spelen) maar ook binnen is het aangenaam toeven.
De glimmende parketvloer, de comfortabele bruine zitjes, de ruime tafeltjes en de vlotte maar stijlvolle bediening maken elk bezoek aan de Mistral tot iets magisch.


Mistral profileert zich als plek om te ontbijten, een broodje, pasta of snack te eten of een volledige menu te gebruiken. Chef-kok en patron Dominique Laumen pakt uit met een ongecompliceerde maar heerlijke Frans-Belgische keuken met vaak verrassende toetsen. Specialiteit waarvoor men vaak deze zaak frequenteert is het gegrild vleesassortiment met drie koude sausjes. Voor de visliefhebbers heeft Mistral de zeebaars met twee soorten pesto in petto. Ook een driegangenlunch wordt vaak besteld en een aparte aanbeveling verdient zeker het snel wisselend suggestiebord. Logisch dat de Mistral vaak ingepalmd wordt door habitués. Mistral waait als een frisse wind doorheen culinair Bree.
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze