Chaleureux accueil Cuisine raffinée...
Chaleureux accueil Cuisine raffinée
Chaleureux accueil Cuisine raffinée
Werkelijk onsmakelijk gegeten, tomatensoep vergeven van basilicum, videe gemaakt met saus uit een pakje, vispannetje idem dito, frieten gebakken in vet dat dringend aan vervanging toe was, we waren beide mottig en hebben niet meer geopteerd voor de dame branche maar hij werd wel aangerekend, slechtste verjaardagsmaal ooit
vlotte en vriendelijke bediening , verzorgde keuken
Het eten was heerlijk. Erg jammer dat er geen garderobe was, moest natte jas over m'n stoel hangen (ziet er ook meteen zo rommelig uit, al die jassen over de stoelen).
La nourriture était excellente mais nous étions assis dans un coin à côté d’une buse de chauffage en face d’une vitre en plein soleil avec 20° dehors je me suis senti mal et j’ai demandé de changer de place pour le dessert mais cette chaleur était vraiment désagréable.
De gerechten waren zeer smaakvol zonder overdadige kruiding zoals zout. Perfecte en vriendelijke bediening. Een aanrader!
Culinair waren de geleverde schotels prima. Inzake bediening was de klantvriendelijkheid en inzet van de medewerkers uitzonderlijk!!!!
Heel vriendelijke bediening, lekker eten, prachtig zicht. De porties waren wel heel erg groot zeker omdat we een menu hadden gekozen, maar onze restjes werden netjes ingepakt zodat we ze mee naar huis konden nemen. We komen zeker terug!