15/20 Gault&Millau
1 ster
Kleine Klijtstraat 30 8540 DEERLIJK
Keuken
Franse 
Budget
€€€
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.1 Gebaseerd op 112 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
112 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Severs
Beoordeeld op: onbekend

Alles was aanwezig wat bijdraagt tot een gezell...

Alles was aanwezig wat bijdraagt tot een gezellig aangename smakelijke resto-avond. Lekkere aangepaste wijnen,leuke babbel met de eigenares,grappige onderonsjes met het personeel. Kortom een aanrader.

Nicholai
Beoordeeld op: onbekend

Super gegeten. Nieuwe smaken geproeft...

Super gegeten. Nieuwe smaken geproeft

Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker, het enige minpunt was het hoofdger...

Heel lekker, het enige minpunt was het hoofdgerecht. Aan die prijs, vond ik de patrijs toch net iets te veel gegaard. Ook de combinatie met de bieten vond ik niet super. Voor het overige was alles uitstekend. Het dessert was uitmuntend

Hermien
Beoordeeld op: onbekend

We had to wait quite long in between the differ...

We had to wait quite long in between the different dishes. And the restaurant was a bit noisy (maybe the combination of to many people and bad acoustics) Service was friendly and food was good, but also not surprisingly good.

Dominique
Beoordeeld op: onbekend

Très bon restaurant, nous y sommes déjà allé...

Très bon restaurant, nous y sommes déjà allé à plusieurs reprises mais cette fois nous avons trouvé la quantité par rapport au prix bien trop élevé. 200€ pour 2 avec un lunch à 39€/p ?

Mia
Beoordeeld op: onbekend

De kok toverde kunstwerken op het bord en het...

De kok toverde kunstwerken op het bord en het personeel slaagde er in om het ons aangenaam te maken. Maw een geslaagde avond.

luc
Beoordeeld op: onbekend

vernieuwend kwaliteitsvol smakelijk vriendelijk...

vernieuwend kwaliteitsvol smakelijk vriendelijke bediening rustige sfeer

Kris
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker en origineel gegeten met resto-days...

Zeer lekker en origineel gegeten met resto-days. Ook aangepaste hoofdmenu gekregen wegens allergie voor biet. De bediening verliep vlot, misschien iets te snel wat betreft het opdienen van de gerechten. Er waren wel maar 3 tafels tijdens de lunch op een weekdag. Enige minpunt was dat het er wat fris was, het mocht iets warmer. Maar het was een zeer aangename kennismaking met het restaurant. Voor herhaling vatbaar!

Annelies
Beoordeeld op: onbekend

Beste Het ontvangst was hartelijk. De rijkelij...

Beste Het ontvangst was hartelijk. De rijkelijke en mooie gepresenteerde hapjes hebben ons zeker gesmaakt. Tijdens het voorgerecht werd het bord getoond maar dan opnieuw weggenomen omdat er nog geen wijn ingeschonken was. Daarna was het lang wachten op het hoofdgerecht. We hadden de indruk dat wij moesten wachten op de mensen die een tussengerecht genomen hadden. In het hoofdgerecht kwamen ingrediënten van de hapjes opnieuw voor. Ook de porties waren bijzonder klein. Aanpassing voor de restodays? De uitleg van de kazen was zeer beperkt. Gelukkig kenden we er zelf iets van om een keuze te kunnen maken. Na het dessert hadden we graag nog afgesloten met een drankje. Hier duurde het opnieuw lang vooraleer we de kaart kregen. Voor een sterrenrestaurant te zijn hadden we een vlottere service verwacht. Onze vrienden waren al eens komen eten bij jullie en vonden het toen wel veel beter. Misschien een mindere dag...

François
Beoordeeld op: onbekend

nous avons pris le lunch avec vins compris...

nous avons pris le lunch avec vins compris et nous avons eu un Petit verre de chaque vin, de manière homéopathique

Alle beoordelingen van dit restaurant